Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Суддя

Суддя

The Judge
7.4
18+
    Виїхавши з маленького провінційного містечка, хлопець слідував за своєю мрією — стати відомим адвокатом. Йому вдається піднятися по кар'єрних сходах, виграючи одну справу за іншою, адже в суді йому немає рівних. Він стає «випещеним адвокатом, котрі зневажають закон». Його підзахисні часто винні, зате справно платять значні гонорари. Раптово у героя помирає мати і він змушений перервати судову сесію і повернутися в рідне місто на її похорон. Там він дізнається, що його батько, міський суддя, звинувачується у вбивстві. Син береться за виправдання батька, закинувши всі свої справи...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Суддя» 2014 українською мовою онлайн безкоштовно

    +129 151

    Відгуки (3)
    1. Гість Леся
      Гість Леся Гість 30 липня 2024 12:35
      Це неймовірний фільм. Сюжетна лінія, акторська гра, емоційна напруга - все на належному рівні. Особливо цікавий буде юристам. Ну а Роберт Дауні молодший - це окрема любов.
    2. loverlove25
      loverlove25 Новачок 26 серпня 2023 01:06
      Сподобався фільм. Дещо важкі залишає по собі емоції, як буває коли справа стосується образи дітей на батьків... Більше драми ніж криміналу.
      Хороший акторський склад, гра акторів відповідна!
      Окрема подяка за чудовий український дубляж!
      Рекомендую
    3. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 8 вересня 2022 15:44
      Фільм сподобався. Тут є детективні моменти, сімейна драма та, основне - стосунки адвоката з підзахисним та батька з сином - бути чесним чи захищати за будь яку ціну.