Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Залягти на дно в Брюге

Залягти на дно в Брюге

In Bruges
7.9
    Сюжет кримінальної картини розповість про двох професійних злочинців, найманих убивць — Рея і Кена. Одного разу Рей отримує завдання, з яким, на жаль, не справляється належним чином. Його шеф Гаррі від гріха подалі відправляє «підопічного» за межі Англії — в старовинний бельгійський містечко під назвою Брюгге. Йому належить пробути тут рівно два тижні, як каже Гаррі: «Поки не стихне галас». Але все йде не за планом...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Залягти на дно в Брюге» / «Одного разу в Брюге» 2008 українською мовою онлайн безкоштовно

    +132 144

    Відгуки (4)
    1. Roderick Usher
      Roderick Usher Новачок 20 квітня 2024 00:25
      Після перегляду кількох свіжих серіалів це кіно зайшло, як вода в суху землю! Дивно, що досі його не бачив. Персонажі живі і об'ємні, актори грають, але не переграють, сюжет постійно тримає в напрузі, камера, музика і казкове Брюгге як тло і рефрен!!! ЦЕ справді КІНО! 10 з 10!
    2. Гість Микола
      Гість Микола Гість 1 березня 2024 17:28
      Мені фільм не зовсім сподобався, але поєднання кримінальної комедії з атмосферою казкового середньовічного міста, виглядає цікаво.
    3. Гість Леонід
      Гість Леонід Гість 1 грудня 2023 04:01
      Випадково дізнався про цей фільм, хоча з режисером знайомий ще по "шести зарядному". Якщо не бачили, або просто скучили за кіно без сіджиай але з акторською грою, сюжетом і діалогами - то вам сюди. Музичний супровід як і операторська робота теж на висоті.
      Коротше, не варто вагатися - дивіться, це хороше кіно.
    4. LSV3891
      LSV3891 Новачок 22 жовтня 2022 07:02
      Фаррел і Пітт. Ірландець та джипс. Фантастично!