Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кімната

Кімната

Room
8.1
18+
    Молода жінка Джой і її син Джек замкнені в крихітній ізольованій кімнаті. Хлопчик в ній народився і ніколи не виходив за двері. Джой переконує його, що це і є цілий світ, в якому знайдеться місце для любові і радості. Правда, пізно увечері Джеку доводиться закриватися в шафі, поки в кімнату заходить чоловік на ім'я Старий Нік. Цей суворий тюремник викрав Джой, коли вона була ще підлітком...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Кімната» 2015 українською мовою онлайн безкоштовно

    +83 97

    Відгуки (8)
    1. mira8
      mira8 Гість 30 серпня 2024 00:45
      Фільм зачепив... До сліз... Особливо малюк -- неймовірна маленька людина -- серед жорстокості й похмурості життя став сенсом для своєї ма жити.. Здавалося б він всією своєю суттю мав нагадувати їй про всі пережиті жахи, але став її рятівником, промінчиком надії, цілим всесвітом..
    2. aveliza
      aveliza Новачок 17 серпня 2024 04:00
      Дуже важкий фільм... Коли починаєш усвідомлювати, що для багатьох це реальність, (хоч і не настільки виведена в абсолют, як у фільмі), то стає настільки боляче, що важко дихати. Плакали вдвох з чоловіком. Нагадаю, багато жінок живуть у полоні, заховані від світу, і єдине, що їх вирізняє від головної героїні - це те, що про них знають оточуючі, вони живуть в ілюзіях, і гадають, що це нормально... Рекомендую до перегляду, якщо ви готові зіткнутися з реальністю, а не втекти від неї ще далі.
    3. lara777
      lara777 Новачок 16 січня 2024 18:00
      Чудовий фільм, навіть і не сподівалася коли сідала дивитися) Психологічний трилер, хто любить замислитися - зайде точно.
    4. pupyu
      pupyu Новачок 8 липня 2022 19:52
      передивляюсь уже в який раз, і щоразу фільм заворожує. назвала б його психологічним. дуже сподобався мені і родині
    5. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 1 травня 2022 04:43
      Фільм доволі цікавий, змушує задуматись про кордони, про те що є в кожного, а також про те що мами можуть все, майже все, думаю 8 з 10 заслуговує.