Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Реквієм за мрією

Реквієм за мрією

Requiem for a Dream
8.3
18+
    Сара, літня і самотня, мріяла взяти участь у відомому телешоу. Бажання блиснути перед світом підштовхнуло її до прийняття таблеток, які крім бажаного ефекту викликали необоротне звикання. Син Сари, Гарольд, сам живе від дози до дози, але плачевний стан матері ввергає його в ще більшу депресію, для боротьби з якою у нього є перевірений засіб. Подруга Гарольда, Маріон, хоче стати дизайнером, але накопичені на відкриття бізнесу гроші зникають у розборках, в які втягнуті горе-продавці Гарольд і його друг Тайрон. Нереалізованість в реальному житті легко затирається нірваною, яка перетворюється в кошмар.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Реквієм за мрією» / «Реквієм по мрії» 2000 українською мовою онлайн безкоштовно

    +97 121

    Відгуки (9)
    1. fankood
      fankood Новачок 14 вересня 2024 04:03
      Фільм потужний, ніколи не думав що якийсь фільм зможе залишити по собі аж такий слід, я би рекомендумав цей фільм молодому поколінню, щоб розуміли, що відбувається приймаючи не правильні рішення.
      Фільм важкий, але вартує витраченого часу.
    2. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 3 вересня 2024 17:27
      Спочатку подивилась фільма, підлітком, саундтрек засів в голові надовго, жах, до сих пір. Купила книгу, прочитала, прекрасна, знову дивлюся фільм. Це геніально.
    3. Крайвік
      Крайвік Гість 20 березня 2024 02:43
      Проглядається чітка лінія моралі байки.
      Не тягнутись до таких мрій, (краще поховати такі, щоб без тебе..), які мають здатність лише погубити.. душу, розум, усього тебе, увесь твій потенціал, те майбутнє яке ще попереду, не розкрите і безцінне.
    4. Анна Денесюк
      Анна Денесюк Новачок 9 лютого 2024 18:27
      Я дивилась цей фільм ще коли навчалась у школі. І мене він не відпустив і досі. Щоразу як мене запитують який фільм мене найбільше вразив в плані впливу на життя, висновків зроблених після перегляду - я не вагаюсь ні секунди. І враження від нього є найголовнішим фактором завдяки якому я ніколи не пробувала навіть травичку, не говорячи вже про щось важче
      1. Snizhana634
        Snizhana634 Новачок 15 липня 2024 23:48
        Аналогічно! Теж дивилася цей фільм ще у школі і досі пам'ятаю той жах. Вразив на все життя:)
    5. umrschvln
      umrschvln Новачок 9 січня 2024 18:03
      Початок багатообіцяючий, але згодом скочується в соціалку. Можливо, для підлітків або для шкільної програми середніх/старших класів підійде, але точно не для підготовленого глядача. Якось примітивно, на мій погляд. Шкода втраченого часу 70/30.