Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Різдво з невдахами

Різдво з невдахами

Christmas with the Kranks
5.5
7+
    Лютер і Нора Кранк вже давно не молоді і давно не відчувають дитячої ейфорії перед настанням різдвяних свят. Особливо тепер, коли їх подорослішала дочка Блер покинула будинок. Занурившись в передноворічну меланхолію, Лютер вирішує змінити багаторічною традицією і втекти від зимових святкувань на екзотичні Кариби. Та й економія на обличчя, якщо заради круїзу відмовитися від покупки ялинки і подарунків, від прикраси будинку і щорічної вечірки. Лютеру вдається вмовити дружину, але сусіди, друзі і колеги з підозрою і образою сприймають їх анти-різдвяну поведінку. Похмурий будинок Кранків стає чорною плямою на карті сяючого гірляндами Ріверсайда. Терплячи пересуди, докори і прямі нападки, Лютер і Нора рахують години до від'їзду... поки не отримують дзвінок від доньки. Блер разом з нареченим збирається відсвяткувати Різдво вдома, де тут же починаються запізнілі приготування...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Різдво з невдахами» / «Різдво з Кранками» 2004 українською мовою онлайн безкоштовно

    +39 45

    Відгуки (3)
    1. Гість Лейла
      Гість Лейла Гість 4 січня 2024 15:16
      Тільки вчора дізналась про цей фільм і одразу переглянула. Дивно, що не бачила раніше. Класичний американський різдвяний фільм. Дуже гарна казка)
    2. Loli
      Loli Гість 8 грудня 2023 18:32
      Передивляюся кожен рік, хоча пам'ятаю сюжет, але це така ж атмсофера, як і сам удома, та багато інших)
    3. crazy_chinchilla_spill_the_tea
      crazy_chinchilla_spill_the_tea Частий відвідувач 24 червня 2023 00:08
      найулюбленіший різдвяний фільм. такі абсурдні й примітивні жарти й ситуації, але водночас такі теплі й святкові)