Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


1+1=Весілля

1+1=Весілля

Le sens de la fête
6.9
    Героя фільму «1+1=Весілля» можна назвати справжнім профі в організації різних заходів і тим більше весільних урочистостей. Макс може похвалитися більш ніж тридцятирічним досвідом роботи і додати в свою галерею досягнень щасливі обличчя понад ста пар і їх гостей. Одного разу головний герой отримує найбільше замовлення за всю свою блискучу кар'єру: йому належить організація весілля в середньовічному замку. Він побудований в XVII столітті, і все торжество повинно бути буквально просякнуте духом тієї епохи. І тут Макса чекають великі неприємності. Далеко не все проходить так гладко, як хотілося б. Чи вийде у героя зберегти свою репутацію і завершити цей проєкт, не посварившись із замовниками?
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «1+1=Весілля» / «Святковий переполох» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +21 35

    Відгуки (2)
    1. Міра
      Міра Гість 13 червня 2021 13:45
      Реальність за лаштунками свята як воно є...галас, базарщина,нерви і т.д. ..поки сам в цьому - не помічаєш, а зі сторони подивитися - ну і балаган..але результат того вартий))
    2. Гість Яна
      Гість Яна Гість 5 січня 2021 00:31
      Дуже крутий фільм. Люблю французькі комедії))