Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Постріл в безодню

Постріл в безодню

Shot Caller
7.3
18+
    З вини Джейкоба в автокатастрофі загинула людина. Він отримав невеликий термін, але в тюрмі він змушений був приєднатися до однієї з банд. Так він і звернув на злочинну стежку. Йому довелося виділятися серед тюремних вовків, щоб відстояти себе, здобути повагу. І його звільнення нічого не змінює. Адже з гангстерського кола, куди він потрапив, дуже складно вийти. Джейкоб знає прекрасно, що в будь-який момент на кін можуть бути поставлені життя його близьких.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Постріл в безодню» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +91 101

    Відгуки (3)
    1. Гера
      Гера Гість 17 липня 2024 00:04
      Крутий фільм. Самопожертва в ім'я найціннішого, що в тебе є і життя з тим, що ніхто не дізнається про твою жертву і особливо ті заради кого вона принесена.
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 12 листопада 2023 03:44
      Мені фільм дуже сподобався. Він про самопожертву, про вміння вижити, про нелегку дорогу про любов. Це не мильна опера, а сильне кіно про закони тюрми і за її межами.
    3. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 27 січня 2021 23:19
      Роль Ніколая Костер-Вальдау достойна нагород, таке вражаюче перевтілення, зміна характеру людини, залежно від обставин..