Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вік Аделайн

Вік Аделайн

The Age of Adaline
7.2
13+
    Дженні — молода дівчина, у якої немає супутника життя, що працює бібліотекарем. Елліс — філантроп. На одній зі світських вечірок цій парочці належить знайомство, яке переросте в океан пристрасті і розуміння того, що вони просто створені одне для одного, проте на шляху до ідеального сімейного щастя цих молодих стоїть одна досить серйозна перешкода... Чи зможе Елліс усвідомити і прийняти одну особливість своєї улюбленої?
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Вік Аделайн» 2015 українською мовою онлайн безкоштовно

    +674 788

    Відгуки (9)
    1. Алі
      Алі Гість 9 травня 2024 02:01
      Дякую за чудовий переклад українською мовою. Після перегляду хочеться вірити у кохання, що навіть після великого розчарування потрібно жити і рухатися далі, і прийде час коли ти будеш готовий зустріти нове, справжнє кохання!!!
    2. IHOR S
      IHOR S Частий відвідувач 14 квітня 2024 23:21
      Особисто мені сподобалася ця історія. Є в неї щось таке, світле.
    3. Гість Орися
      Гість Орися Гість 24 жовтня 2023 10:02
      Люди понавигадували для себе якісь певні обмеження, умовилися, що саме так має бути завжди, і весь час псують собі та іншим життя, вважаючи, що знають як і що вірно... Фільм змушує задуматися, чи такі вже вірні та всеохоплюючі людські уявлення? .. Чи має право хтось лізти "досліджувати", псуючи комусь життя, то, що здається поза нормальним? .. Цікавий фільм. З оптимістичною ідеалізацією кохання як чогось головного, що здатне подолати що завгодно!
    4. Людмила Миколаївна
      Людмила Миколаївна Гість 16 жовтня 2023 19:46
      Надзвичайно світлий фільм. Дуже сподобався. Але кінцівка трохи банальна. Дуже вдячна за такий чудовий переклад. Чуєш його і пишаєшся нашою мовою. ДЯКУЮ !
    5. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 10 серпня 2023 01:45
      Тепер це один з небагатьох улюблених мною фільмів. Сюжет, картинка гра акторів це такий рівень, я просто в захваті. Переглянувши цю картину пережила безліч емоцій. Все у ньому прекрасно 15 з 10)