Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Шоколад

Шоколад

Chocolat
7.2
    Одного разу тихим зимовим днем в провінційному містечку з'являється чарівна жінка середніх років на ім'я Вієнн разом зі своєю шестирічною дочкою Анук. Героїня незабаром відкриває шоколадний магазин, в який все частіше і частіше починають навідуватися її нові сусіди: місцеві жителі швидко розуміють, що ніхто не вміє допомагати слушною порадою і вгадувати їхні найзаповітніші бажання краще, ніж Вієнн. З приїздом цієї чарівниці жителі раптом усвідомлюють, що шоколад Вієнн справляє на них чудодійну дію: ворогуючі сусіди миряться, а жителі міста все частіше замислюються про панівних політичних порядках, що, звичайно, не до вподоби діючому меру... В цей час в житті Вієнн з'являється загадковий чоловік на ім'я Ру, і вона потрапляє під його чари...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Шоколад» 2000 українською мовою онлайн безкоштовно

    +94 104

    Відгуки (3)
    1. Гість Марія
      Гість Марія Гість 30 липня 2024 20:51
      "Чудовий фільм, з післясмаком шоколаду. Душевний і мудрий, він вчить бути гарною людиною за будь-яких обставин. "Шоколад" залишає глибокі враження і дарує тепло серця, нагадуючи, що навіть у найскладніші часи варто залишатися собою і робити добро."
    2. Lady_Morgana
      Lady_Morgana Новачок 3 серпня 2022 18:38
      Обожнюю цей фільм!
      Передивляюсь у шосте. Але перший раз українською - дуже подобається. Вже майже рік як "подсіла" на українську озвучку.

      Окреме дякую за цей чудовий сайт)
      1. eternalsunshine
        eternalsunshine Новачок 10 червня 2024 21:41
        Тоді книга вам також дуже сподобається ❤ Ця історія заграє новими барвами для вас. Фільм відрізняється, але також наповнений ароматом шоколаду.