Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дівчина у потягу

Дівчина у потягу

The Girl on the Train
6.5
18+
    Довгі роки Рейчел жила щасливим життям: коханий чоловік, робота, що приносить непоганий прибуток і задоволення. Але вся ця казка руйнується в одну мить. Тепер головна героїня залишилася одна, адже коханий чоловік пішов до іншої жінки й живе з нею і дитиною. На роботі теж почалися проблеми. На тлі всього цього Вотсон почала вживати алкоголь, і незабаром настільки звикла до цього, що не могла протриматися й одного дня без міцних напоїв. У спробі якось відволіктися від того, що відбувається, Рейчел почала спостерігати за життям однієї пари, що проживає в невеликому будинку, який кожен раз бачила з вікна вагона, по дорозі на роботу. Дівчина навіть створила їм власну історію, де у них все ідеально, немає ніяких сварок і конфліктів. Одного вечора головна героїня як завжди виглядала сім'ю Гіпвеллів, але побачене її шокувало...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Дівчина у потягу» 2016 українською мовою онлайн безкоштовно

    +160 200

    Відгуки (8)
    1. PANTERA
      PANTERA Новачок 11 вересня 2024 21:57
      Цей роман — це чудове поєднаня двох мерзених зол: синька і абʼюз. Не рідко ці два лиха йдуть пліч-о-пліч. Любіть себе в першу чергу! Культивуйте світлі сторони себе. Я все!
    2. Гість Лілія
      Гість Лілія Гість 7 вересня 2024 00:37
      Дуже гарна екранізація. Ідентично з книгою, навіть акторів приблизно так і уявляла.
    3. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 9 серпня 2024 13:27
      Доволі непоганий фільм. 7/10 думаю, що ідея цікава. Сюжет не напружений, проте інтрига є. Актори повністю відіграли ролі. Фінал частково неочікуваний, проте це кіно на один вечір.
    4. Гість Ярослава
      Гість Ярослава Гість 1 травня 2024 21:31
      Гарний фільм. Книга звісно краща, але вся основна лінія без змін, тільки деякі другорядні відсутні. Подивилась із задоволенням. Рекомендую.
    5. Martstangers
      Martstangers Частий відвідувач 20 травня 2023 20:16
      Гарне кіно. Історія цілком схожа на реальну, але краще нехай залишається лише в кіно, не дай боже таке пережити.