Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Час

Час

In Time
6.7
13+
    В недалекому майбутньому вчені досягли можливості безсмертя. Тепер всі люди перестають старіти, коли досягають 25 років. Однак є невелика умова — з цього моменту необхідно постійно поповнювати запаси часу, інакше людина помре. Час стає найголовнішою валютою і найважливішим ресурсом. Якщо вчасно не подбати про його поповнення, то можна померти. Всі жителі Землі розділені на класи за кількістю головного ресурсу: в гетто проживають люди, у яких вкрай мало ресурсів, а в елітній касті ніхто не страждає від нестачі часу. Нове життя головного героя починається з зустрічі чоловіка, який дарує йому багато часу...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Час» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +171 193

    Відгуки (4)
    1. moxami
      moxami Новачок 29 квітня 2024 18:35
      Фільм дає загальне уявлення про суть кредиту і державне регулювання фінансових ринків. Після перегляду багато хто замислиться над вартістю своєї праці на когось у порівнянні з безцінним часом витраченим на цю роботу.
    2. Victor-69
      Victor-69 Частий відвідувач 9 серпня 2022 15:55
      Цей фільм не тільки про цінність часу (читай : життя), а й про інші загальнолюдські цінності, може не такі помітні, але не менш важливі, ті що роблять нас людьми (або нелюдами). Раджу переглянути цей фільм, можливо навіть більше одного разу.
    3. I_Mytsko_96
      I_Mytsko_96 Новачок 4 липня 2022 16:23
      Просто неймовірний фільм. Тримає у напрузі до останнього моменту. Змушує задуматися, про ціну часу. Рекомендую до перегляду.
    4. Гість Владислав
      Гість Владислав Гість 9 жовтня 2021 19:06
      Фільм який достойний уваги, хто ще не бачив раджу подивитись, навіть не сумнівайтесь.