Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Книга Ілая

Книга Ілая

The Book of Eli
6.8
18+
    Більшість населення Землі загинула після глобальної ядерної катастрофи. США перетворилися на пустелю, по якій мандрують уцілілі, борючись між собою за питну воду, їжу і дах над головою. Головний герой фільму — мудрий Ілай — подорожує і шукає речі, які залишилися від колишньої епохи. Небезпечна дорога приводить Ілая в зону, де панує жорстокий тиран Карнегі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Книга Ілая» 2010 українською мовою онлайн безкоштовно

    +77 97

    Відгуки (4)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 26 серпня 2024 12:18
      Фільм, такий собі Fallout на мінімалках, що зібрав у собі всі постапокаліптичні штампи (що не є погано) і не реалізував їх, з нудними декораціями, і дурною, бездушною головною ідеєю. Зато які оцінки… Натовп сліпий і спритний демагог, народ пішов туди, куди повів потік. (с)

      Оцінка: 4 з 10
    2. N_Sh
      N_Sh Постоялець 15 серпня 2024 17:57
      Фільм цікавий своєї атмосферністю та думкою. Актори чудові, Ґері Олдмен та Дензел Вашингтон взагалі шикарно втілели своїх персонажів. Фільм змушує замислитися: світ після світу — як це воно? Коли звичного вже не існує, а нове, заради чого варто жити, ще немає, то що залишається? Людям, які полюбляють глибоку філософію рекомендую однозначно, ну й тим, хто любить цікаві антиутопії.
    3. Олекс
      Олекс Гість 10 липня 2023 19:52
      Фільм - це просто абсолютно не логічний відео-ряд сцен та спец ефектів. Вже з перших 10 хвилин починаеш помічати відсутність логіки в подіях та незначні нестиковки оточення та поведінки героїв, далі все тільки посилюʼться. Дуже схоже на дуже дорогий промовшен релігіозних ідей але з дикою реалізацією.
      Категорично не рекомендую дивитись людям схильним до аналізу та педантизму :)
    4. Гість Галина
      Гість Галина Гість 21 травня 2023 22:34
      Хороший фільм, яка ж все-таки віра і надія знаходиться у кожного з нас в серці якщо замислитись.