Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Найвеличніший шоумен

Найвеличніший шоумен

The Greatest Showman
7.5
7+
    Синові бідного кравця Фінеасу Барнуму вдається завоювати серце дівчини з аристократичним сім'ї Черіті і захопити її мріями про нове дивовижне життя. Всупереч волі батьків Черіті виходить за нього заміж і залишає багатий батьківський будинок. Минають роки, у люблячої пари з'являються дві дочки, але довгоочікуваних чудес не відбувається. Фінеас працює в нудній конторі і ледве зводить кінці з кінцями, щоб прогодувати сім'ю. Коли компанія розоряється, а всіх співробітників звільняють, Фінеас йде на ризик — обманним шляхом він бере кредит в банку. Отримані гроші йдуть... на відкриття цирку. Фінеас набирає трупу з найбільш незвичайних артистів, від карлика до жінки з бородою, які були ізгоями суспільства...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Найвеличніший шоумен» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +42 44

    Відгуки (2)
    1. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 11 липня 2024 15:49
      Цей фільм став найулюбленішим! Обожнюю мюзикли, а цей просто шедевр, як акторський склад, так і пісні - неймовірні. І дуже сподобалось що є можливість слухати оригінальний спів акторів.
    2. freeman_lex
      freeman_lex Постоялець 14 листопада 2021 22:17
      Класний фільм!) Якби ще пісні переспівали укр виконавці, а не титрами, взагалі була б пушка!)