Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


На межі світів

На межі світів

Gräns
7
18+
    Тіна, головна героїня, працює на шведському кордоні. Вона досить замкнута в собі і нетовариська, а її зовнішність далека від ідеалу. Але у жінки є особливий дар: від одного тільки погляду на людину Тіна здатна безпомилково визначити, чи приховує щось людина, яка стоїть перед нею, і зрозуміти, чи немає у неї таємниць, які порушують закон. Саме тому її взяли контролером на кордон, через який щодня проходять тисячі людей.

    Однак спокійне і розмірене життя жінки повністю змінюється в той день, коли вона стикається з черговим незнайомцем. Чоловік виявляється першим, чиї таємниці вона просто не здатна дізнатися. Але і це не все: завдяки новому знайомому Тіні стають відомі всі подробиці того, як вона з'явилася в цьому світі, а головне — яке її справжнє призначення...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «На межі світів» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +16 74

    Відгуки (8)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 24 серпня 2024 00:55
      Він такий дивний, але однозначно затягує, є кілька огидних моментів, але і їх можна зтерпіти. Є тут і любов і розчарування і справедливість. Прекрасне може жити у огидному і огидне у прекрасному. Не скажу що фільм "бомба-ракета" та було цікаво.
    2. Дірка від бублика
      Дірка від бублика Гість 26 жовтня 2022 21:37
      Фільм вартий перегляду. Всім знайдеться місце у цьому світі, навіть якщо ти дуже незвичайний.
    3. Vovk Samitnyk
      Vovk Samitnyk Новачок 6 жовтня 2022 00:31
      Фільм класний, без сумніву. Проте, цінність його важлить лише для культури Нордів, напевне... Після перегляду загуглив акторку, що зіграла головну героїню. Ефект був ще той!.. Любителі екшену — проходьте повз. Екшену в цій стрічці нема. Любителі незвичних артхаусних творів — ласкаво просимо!
    4. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 23 вересня 2022 02:47
      Фільм дуже незвичайний і надзвичайний, є над чим замислитися. Дуже вдячний всій знімальній групі і колективу дубляжу. Всім Добра і Миру.
    5. rudyi
      rudyi Частий відвідувач 15 березня 2021 20:35
      Фільм дуже цікавий, один з небагатьох для дорослої авдиторії (трохи втомився від сімейних фільмів).
      Дивитися цікаво, якісно знято, та зіграно. «Післясмак» — приємний.