Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Красуня і Чудовисько

Красуня і Чудовисько

Beauty and the Beast
7.1
7+
    У прекрасному замку в оточенні розкоші живе принц, який скоїв фатальну помилку. За своє легкодумство і глузування над чаклункою він був проклятий нею і перетворений в рогате Чудовисько, і тепер колись ідеальний юнак коротає дні в темряві разом зі своїми слугами, зверненими в меблі. А далеко за лісом живе Белль, перша красуня всієї селища, норовлива і начитана дівчина, яка мріє про справжнє кохання і не бажає дивитися в бік хвалькуватого Гастона. Одного разу її батько, якого вона дуже любить, не повертається з поїздки, і Белль мчить його рятувати. Вірний кінь Філіп привозить її до того самого замку, де живе Чудовисько. Але Белль хоробра серцем і вірить, що справжню красу очима не побачиш.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Красуня і Чудовисько» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +184 204

    Відгуки (3)
    1. дощик
      дощик Гість 25 липня 2024 22:25
      дуже мила версія казки про красуню і чудовисько, чудові жарти, неперевершена озвучка та інші дрібниці. є декілька режисерських дрібничок, це задає казковості та шарму фільму. гарні пісні та хочу особливо похвалити інтер'єр та екстер'єр усіх приміщень. раджу для перегляду не тільки дітям, а й дорослим!!
    2. Гість Костянтин
      Гість Костянтин Гість 17 жовтня 2023 23:42
      Чудова екранізація! Дивились з донькою і оригінальий мультфільм і цю екранізацію, кожне прекрасне по своєму. Тут історія трошечки змінена і думаю це на краще, бо після мультфільму було б дивитись не так цікаво. А так є певні неочікувані повороти. Загалом дуже добрий та романтичний фільм, який піднімає вічні питання кохання, відданості та що в житті є дійсно цінним.
    3. Кіско
      Кіско Гість 6 серпня 2021 23:21
      Дурня тупа, приєднуюсь до тих, що казали, що мультик в 100000 разів кращий.