Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Пастка

Пастка

Get Out
7.8
18+
    Талановитий чорношкірий фотограф Кріс Вашингтон вже майже півроку зустрічається з білошкірою красунею Роуз Армітаж. Дівчина вирішила, що настав час познайомити бойфренда з батьками. Сам герой трилера «Пастка» трохи переживає з цього приводу, адже Роуз не сказала батькові й матері, що він афроамериканець. Але дівчину це анітрохи не турбує. Вона запевняє коханого, що батьки далекі від расових забобонів, тому ніяких приводів для тривоги бути не може. Умовивши свого друга Рода доглянути за псом, Кріс погоджується поїхати в маєток Армітажів, щоб знайомство все-таки відбулося. Зустрічаючи дочку і її обранця, подружжя Армітаж поводяться вельми ввічливо. Дін спілкується з Крісом як з давнім приятелем. Міссі не відстає від чоловіка, із задоволенням розповідаючи хлопцеві про маєток. Дивними видаються тільки чорношкірі садівник і економка: їх незрозуміла поведінка навіть лякає Кріса. Ситуація загострюється, коли Міссі і Дін влаштовують вечірку, на яку прибуває безліч привілейованих білих людей...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Пастка» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +274 350

    Відгуки (7)
    1. Гість Анна
      Гість Анна Гість 3 серпня 2024 20:06
      Місцями трилер, але не жахи й не детектив. Попри передбачуваність (згадуються спочатку "Ключ від усіх дверей", а вкінці - "Гра в хованки"), я додивилася - і там один момент був таки неочікуваним і навіть катарсичним, як у трагедії. Але тільки один такий момент. А переважає мелодрама й фарс, тому фільм на один раз.
    2. lapteva.n.s
      lapteva.n.s Новачок 9 лютого 2024 11:08
      Подивилась с задоволенням. Нудно не було. Ідея цікава. Триллер, не жахи.
    3. Lyy
      Lyy Частий відвідувач 2 квітня 2021 23:52
      Для тих, хто любить жахи і трилери в самий раз. Бачила двічі - прем'єру і зараз, зайшло обидва рази. Інтригуючий.
    4. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 26 березня 2021 00:11
      Неоднозначний. Початок інтригує. Кінець - повний треш.
    5. Сіль
      Сіль Гість 21 березня 2021 21:50
      Хороше кіно. Досить нестандартне. Любителям рожевих поні протипоказаний