Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Секс і місто

Секс і місто

Sex and the City
7.3
18+
    Завдяки недвозначними і сміливим роздумам про чоловіків, жінок, про їхні стосунки й секс, телесеріал став телехітом, який щороку збирає колекції нагород і премій. Причину такого шаленого ажіотажу навколо серіалу героїні пояснюють тільки його специфічною відвертістю. "Це все дуже сексуально, - говорить Синтія Ніксон, - але не як звична мильна опера. Це сексуально, це трохи шокує, та водночас - смішно. Навіть найсексуальніша, найчуттєвіша думка чи фраза супроводжується в "Сексі й місті" жартом". 
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Секс і місто» / «Секс у великому місті» 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +3269 6313

    Відгуки (79)
    1. mrs_solodka
      mrs_solodka Гість 21 серпня 2024 13:31
      Мені 31 і я обожнюю цей серіал! Вмикаєш та забуваєш про всі тривоги і ніби переносишся у "той" час..
      Шедевр!
    2. Гість Марина
      Гість Марина Гість 25 липня 2024 23:19
      Мої однокласниці дивилися цей серіал ще у школі в років 16. Для мене тоді цей серіал здавався вульгарним. Однак зараз у свої 28 я розумію який він реалістичний і показує всі типи чоловіків. Вартий до перегляду і для того, щоб зробити висновки й не повторювати помилки Керрі. [s]Тобто не бути в токсичних стосунках.[/s]
    3. Самотня вовчиця
      Самотня вовчиця Гість 12 травня 2024 01:48
      Це найкраще що я бачила. Серіал про ЖИТТЯ у всіх його проявах. З труднощами, несподіванками і в кінці кінців - хеппіендом. Можливо моментами він здається казкою і в житті таких збігів не існує, але все ж таки серіал залишає надію на те, що кожен з нас, жінок колись стане щасливою і знайде свого супермена.
    4. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 24 квітня 2024 23:45
      Найкращій жіночий серіал - дотепність, харизма героїнь, висвітлення багатьох аспектів дружби та стосунків, баланс між драмою та комедією, стиль, і звісно чудовий дубляж українською!
    5. кріс
      кріс Гість 2 квітня 2024 16:55
      у 28 років саме то для перегляду! легкий, смішний, розкриває ті теми, про які не поспілкуєшся з подругами, але цікаво дізнатись ще чиюсь думку) нууу, легкий!

      у свої 18-20 років я б цей фільм не зрозуміла :))