Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Шалений Макс: Дорога гніву

Шалений Макс: Дорога гніву

Mad Max: Fury Road
8.1
18+
    У дикій пустелі, в яку перетворився світ після хімічної війни, одинак Макс потрапляє в полон до озвірілих мутантів. Вони привозять його в Цитадель, де править узурпатор Несмертний Джо, володар води в зневодненому світі, який взяв в рабство весь народ за краплі води. Макса ці фріки збираються використовувати як донора: їм потрібна нова кров, щоб зберегти популяцію. Його садять у клітку. Тим часом з царства Несмертного Джо збігає дика Фуріоса, однорука жінка-войовниця. Вона забирає з собою здорових жінок Джо. Для погоні за ними Джо формує загін із слуг, готових померти за нього, і обіцяє їм райські умови на тому світі за героїчну смерть в бою. Не підозрюючи, скільки люті і гніву таїться в Максі, воїни беруть в погоню і його...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Шалений Макс: Дорога гніву» / «Скажений Макс» 2015 українською мовою онлайн безкоштовно

    +382 454

    Відгуки (4)
    1. N_Sh
      N_Sh Постоялець 15 червня 2024 21:12
      Шикарний динамічний фільм, напевно, найкращій у своєму жанрі. Сюжет не банальний, сенси важливі. Актори зіграли крутезно, при цьому мало розмовляючи. Актори, костюми та грим, а також атмосфера пустелі — неперевершені. Єдине про що шкодую — що стільки років відклала його. Безумовно рекомендую!
    2. Taras_bro
      Taras_bro Новачок 12 червня 2022 09:21
      Не знаю, чому я так довго його не дивився, але це просто дуже крутий фільм. Хотілось би напевне щоб був довший)
      Не фанат машин, але тут вони наче запалюють якийсь дитячий азарт чи цікавість, просто насолода від видовищ, а найкраще те що чим далі по фільму тим більше деталей і цікавинок ти помічаєш. 2 години пролетіли як кілька хвилин. багато смислових посилань у фільмі залишено і чудово передані емоції, і розкриття персонажів. Бляха це певно єдиний фільм у якому просто весь час переживаєш за героїв, при цьому нема прийомів зі сумною музикою, слоумо чи інших які штучно викликають переживання, тут це просто майже весь фільм. геніальний фільм, враховуючи тематику. Спершу я хотів щоб було більше деталей про історію світу, але завдяки цьому що ти мало знаєш, ти концентруєшся на історії сюжету. 10/10. Дуже шкода що не пішов колись у кіно.
    3. bunchak
      bunchak Частий відвідувач 9 червня 2022 17:39
      Візуал та атмосфера, музика - все просто бенч! Кращий фільм на пост-апокаліптичну тематику з елементами в стилі дизель-панк!
    4. Гість Андрюсішин
      Гість Андрюсішин Гість 23 жовтня 2021 22:24
      З першого погляду фільм не був зрозумілий для мене , я уникав його перегляду , не хотілось переглянути його .. ...
      Але , одного разу все ж таки якось подивився , думка змінилась кардинально, фільм класний сам по собі ))
      Це вже мій 7 перегляд цього фільму ....