Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Марія — королева Шотландії

Марія — королева Шотландії

Mary Queen of Scots
6.3
    Історія трьох країн нерозривно пов'язана з історією цієї жінки. У заміжжі леді була дружиною короля Франції, але її пам'ятають не як королеву, а як зрадницю і інтриганку.

    У Марії була цілком певна мета — зайняти англійський престол. Ймовірно, що саме це і зіпсувало їй життя. Її називають королевою, яка втратила три королівства, жінкою, яка втратила трьох чоловіків і власну голову. Фільм «Марія — королева Шотландії» сповнений палацових таємниць, інтриг, пристрасті і боротьби. Всього того, що було притаманне старій добрій Англії за часів регентства.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Марія — королева Шотландії» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +24 34

    Відгуки (1)
    1. чоловік
      чоловік Гість 11 вересня 2022 03:25
      Дуже дивний фільм. І зовсім провальний, на мій погляд. Замість історії про Марію Стюарт (фільмів присвячених їй, до речі, дуже і дуже мало), нам підсовують оду фемінізму і політкоректності, якусь божевільну маячню з чорношкірими лордами в середньовічній Англії і азіатками фрейлінами. Історичної достовірності в фільмі нуль. Якщо автори взялися знімати історичний фільм, їм треба було проявити хоч якусь повагу до людей, що реально жили в ту епоху. Сюжет дурний і нудний. Навіть старання двох багатообіцяючий актрис не дали ніякого результату. Єдиний плюс це костюми і пейзажі. Шкода витраченого часу.