Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Спокута

Спокута

Atonement
7.8
18+
    Події цієї кінострічки починаються в Англії влітку 1935 року. У центрі сюжету перебуває сім'я багатого політика, що комфортно проживає у власному родинному домі. Молодшій доньці Брайоні тринадцять років. Ця жвава фантазерка дуже вразлива і мрійлива. Вона талановита і мріє стати письменницею. Брайоні хоче бачити весь світ строго впорядкованим, а людей — які поводяться розсудливо. Дівчинка хоче поставити спектакль і здивувати свого дорослого брата. В якості Арабелли, вона бачить тільки себе, а інші ролі планує розподілити між кузиною Лолою і двома молодшими кузенами. Поки молодша дочка Талліс розважається п'єсами, доросла дочка Сесілія явно нудьгує в сільській місцевості. Вона також з нетерпінням чекає на приїзд брата. Як далі складуться події?
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Спокута» 2007 українською мовою онлайн безкоштовно

    +125 133

    Відгуки (7)
    1. YanaFedorova
      YanaFedorova Гість 11 квітня 2023 18:35
      Неймовірна історія, розказана проникливо, чуйно. Історія, що б'є прямо в душу. Відмінний каст, чудові декорації і неймовірна увага до деталей. Рада, що подивилась цей фільм.
    2. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 23 березня 2023 22:28
      Чудовий фільм, обожнюю таку ніжну Кіру Найтлі, а фінал фільму розриває серце на шматки.
    3. Гість Ластівка
      Гість Ластівка Гість 5 лютого 2023 20:10
      Джеймс МакЕвой чудово грає, Кіра Найтлі не тягне до його рівня.
    4. vincellion
      vincellion Частий відвідувач 7 вересня 2022 12:28
      фільм знаходить відгук всередині душі, адже підіймаються близькі теми для сучасного серця. «йти поруч» із молодшою героїнею Брайоні – це занурюватися в себе та аналізувати свою фантазію під іншим кутом, але після перегляду фільму. я рекомендую картину.
    5. Гість Дарія
      Гість Дарія Гість 20 серпня 2022 20:22
      Сльози та біль..який чудовий фільм, яка сильне кохання, дуже пронизлива історія. Теперь це ще один мій найулюбленніший фільм. Гра акторів неперевершенна. Як хочеться любити та жити в любові, жити...а не страждати.