Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Хранителі

Хранителі

Watchmen
7.6
18+
    США виграли війну у В'єтнамі, руху хіпі і зовсім не було, а думка республіканців за часів Холодної війни вважалася єдино вірною. Поліція і війська виявляються непотрібними. Спокій громадян охороняють супергерої, непереможні і справедливі. Щоб вершити долю було простіше, вони об'єднуються в команди і угруповання, найвпливовіша з них називається «Хранителі». Однак правоохоронці зовсім не схожі на звичних нам персонажів з коміксів: люди в масках не володіють паранормальними здібностями, вони просто присвятили себе служінню суспільству і правильно застосовують звичайні людські навички. Єдиний справжній супергерой — Доктор Манхеттен. Саме на його плечах тримається вся національна безпека величезної країни.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Хранителі» / «Вартові» 2009 українською мовою онлайн безкоштовно

    +89 113

    Відгуки (3)
    1. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 19 липня 2024 20:27
      Розтягнуте, нудне, передбачуване гівно)
      Сорі кому сподобався та оцінка завищена, в деяких моментах логіки 0. Після початку перегляду почне відразу пригорати. Пів фільма нема озвучки, інша половина то має то не має титрів. Ідея можливо і має право на життя але не в цьому виконанні.
      Єдиний персонаж який вийшов на 100% і реалізований просто чудово це Роршах, інші мило.
    2. Колекціонер
      Колекціонер Частий відвідувач 29 лютого 2024 22:03
      Фільм шикарний. Це не просто тупий бойовичок. Це філософська картина з неймовірними персонажами і сюжетними поворотами. Хоча екшену також багато.
    3. Victor-69
      Victor-69 Частий відвідувач 9 серпня 2022 17:52
      Для поціновувачів нуарного кіно. Я наледве додивився до кінця з третього разу - не моє...