Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Король говорить!

Король говорить!

The King's Speech
8
    Один із синів короля Британії Георга V, герцог Альберт, з дитинства заїкається, через що його мова стає нечіткою і мало хто може його зрозуміти. Щоб впоратися з цим, Альберт відвідує різних лікарів, ось тільки від них немає ніякої користі, лише тільки витрачені гроші. Далі, головний герой припиняє відвідувати сеанси, але його дружина, Єлизавета, так просто здаватися не збирається. Вона докладає багато зусиль і знаходить контакти одного іноземного фахівця, на прізвище Лог. Чоловік зарекомендував себе як хороший лікар, всі його пацієнти показують блискучі результати. Бентежить лише одне — дивні та суперечливі методи лікування...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Король говорить!» / «Промова короля» 2010 українською мовою онлайн безкоштовно

    +270 322

    Відгуки (10)
    1. Гість Наталья
      Гість Наталья Гість 27 липня 2024 13:11
      Потужний фільм заснований на історично реальних подіях з гарним дубляжем українською! Фільм вчить ніколи не здаватися, вірити в себе, в свої сили, перемагати виклики долі. Рекомендую як до сімейного перегляду так і до перегляду молоддю. Заслуговує бути включеним до кожної домашньої колекції фільмів про життя!
    2. КAI
      КAI Гість 29 червня 2024 22:54
      Фiльм дуже гарний. Cкажу вiдверто - генiальний. Дубляж украiнською - це щось неймовiрне. Дивився богато разiв з задоволенням. Фiльм став моїм гарним другом.
    3. Гість Інна
      Гість Інна Гість 2 червня 2024 16:21
      Неперевершено все : гра акторів, сама зворушлива та надихаюча історія та звісно - режисура! Дякую!
    4. Георг 6
      Георг 6 Гість 6 травня 2024 20:41
      Фільм залишив незрівнянні емоції, місцями були мурахи по шкірі. Рекомендую до перегляду!
    5. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 20 листопада 2023 23:40
      Фільм дуже класний, цікавий, на реальних подіях, достойний уваги-приклад того, як людина справляється зі своїми внутрішніми страхами; просто супер, рекомендую