Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Найкраща пропозиція

Найкраща пропозиція

La migliore offerta / The Best Offer
7.8
18+
    Директор аукціонного будинку Верджіл Олдман, трохи відчужений від світу, бачить сенс життя лише в творах мистецтва. У його величезному будинку, де всі речі знаходяться в ідеальному порядку, є навіть потайна кімната, що зберігає твори видатних майстрів світу. Це величезна колекція жіночих портретів різних епох — єдина розрада літнього чоловіка. Несподівано ідилію розміреного життя порушив телефонний дзвінок. Молодий жіночий голос попросив Олдман допомогти продати сімейні антикварні речі.

    Олдман довго не наважувався піти назустріч з таємничою незнайомкою. Але дівчині вдалося проникнути в найпотаємніші куточки його душі. Огорнувши себе похмурою таємницею спадкової хвороби, незнайомка стає такою ж незбагненною для літнього відлюдника, немов зійшла з полотен Рубенса, Ренуара, Гойї, Тіціана, Дюрера, Рафаеля, чиї жіночі портрети він так ревниво оберігав в своєму сховищі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Найкраща пропозиція» 2013 українською мовою онлайн безкоштовно

    +103 113

    Відгуки (1)
    1. wolfgrey
      wolfgrey Новачок 20 червня 2024 07:20
      Цікавий і незвичайний фільм. Неочікувано сподобався.