Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Піаніст

Піаніст

The Pianist
8.5
18+
    Друга світова війна залишила дуже велику чорну пляму в багатьох країнах, не виключенням виявилася і Польща. У період, коли жорстокі нацисти ступили на польські землі, для цієї держави почалися найскладніші, найстрашніші й найкривавіші часи, які несли тільки біль, смерть, сльози і страх. Особливо сильно страждали євреї, представником яких був молодий талановитий музикант, на ім'я Владислав Шпільман, який потрапив в рабство і вимушений був працювати на будівництві в нелюдських умовах. Але незабаром життя молодої людини кардинально змінюється...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Піаніст» 2002 українською мовою онлайн безкоштовно

    +150 176

    Відгуки (4)
    1. Гість Slavik
      Гість Slavik Гість 3 грудня 2023 14:32
      Нацисти дешеві як і росіяни. Почуватись величними, бо можеш когось вбити це рівень сміття.
    2. Гість Аня
      Гість Аня Гість 26 жовтня 2023 20:32
      Важкий фільм. Страшно усвідомити, що таке було. Що таке діється не у фільмах... Дай Боже, щоб швидше перемогла Україна ту напасть, що зараз загрожує їх суверенітету. І зникне подібне зло.
    3. Julieju
      Julieju Новачок 15 травня 2023 17:51
      Фільм шикарний. Важка історія, яка пробирає до кісток. Не хочеться вірити, що це все було насправді, але така реальність. Головний герой та його гра - це щось, плакала разом з ним.
    4. Поллі
      Поллі Частий відвідувач 27 лютого 2023 00:06
      Шедевральний фільм, дуже важкий і сильний. Актори неймовірні, особливо Едріан Броуді, який зіграв головну роль, всі його емоції пронизують до кісток, ти відчуваєш їх на собі. Рекомендую всім до перегляду, особливо, якщо любите історичні військові фільми та маєте непогану психіку, щоб витримати перегляд!