Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Шоу Трумена

Шоу Трумена

The Truman Show
8.2
7+
    Трумен Бербанк живе в невеликому американському містечку, їздить на роботу, відпочиває з друзями, дивиться новини і не помічає нічого підозрілого. А варто було б. Справа в тому, що всі свої тридцять років добропорядний громадянин перебуває під прицілом прихованих телекамер, які транслюють його життя «в прямому ефірі 24 години на добу, 7 днів на тиждень для телеглядачів всієї Землі». Його світ — величезний павільйон, населений акторами. Він сам — лише маріонетка в руках Творця-телемагната. Але одного разу герой самого рейтингового в світі реаліті почне підозрювати неладне...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Шоу Трумена» 1998 українською мовою онлайн безкоштовно

    +306 334

    Відгуки (3)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 27 серпня 2024 01:42
      Це один з кращих фільмів евер! І він підійде для найменшого і найбільшого віку, і якщо в юності ти споглядаєш комедію, то в зрілому віці трагедію. Розуміючи всю жорстокість світу, що ми готові робити боляче іншим щоб задовільнити свій "інтерес" свої бажання. Фільм вічний і завжди актуальний.
    2. kiruus
      kiruus Частий відвідувач 18 липня 2022 07:30
      Однозначно в підбірку найкращих. Варто подивитись, як мінімум тому, що це вже класика жанру і відсилки на фільм можна побачити в багатьох сучасних картинах. Ну і звичайно геніальний задум, досі не знайшов нічого подібного, ну воно й добре, це застравляє мене час від часу повертатись до шоу)
    3. metal
      metal Гість 11 липня 2022 03:30
      Геніальний фільм... Геніальний актор... Це фільм психологія