Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Донні Дарко

Донні Дарко

Donnie Darko
8
18+
    США, 1988 рік. У провінційному містечку округу Мідлсекс живе старшокласник Донні Дарко. Його батьки й кілька сестер — давно звикли до дивацтв юнака, адже він хворий на шизофренію. Тому коли одного разу вночі 2 жовтня Донні залишає будинок, щоб поспати на полі для гольфу, ніхто не дивується його пориву. Ось тільки на цей раз витівка Донні рятує йому життя — серед ночі на кімнату юнака падає двигун літака... Нещодавно школяр припинив вживати таблетки, після чого повернулися галюцинації. Одна з них — одягнений в костюм кролика чоловік, який представляється Френком та відкриває йому страшну таємницю про кінець світу, який скоро має статися...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Донні Дарко» 2001 українською мовою онлайн безкоштовно

    +89 133

    Відгуки (6)
    1. Гість Олексій
      Гість Олексій Гість 28 серпня 2024 13:30
      Таку маячню ще треба пошукати. Не витрачайте дві години свого життя на це.
    2. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 26 серпня 2024 04:34
      Нічого взагалі не зрозумів. Сподобались лише окремі епізоди та обговорення сюжету книги "Небезпечні Мандри", також виявилось що є мультик на цю книгу, треба буде глянути.
    3. wxrexz
      wxrexz Новачок 30 червня 2024 20:35
      зразу ж треба сказати, що фільм на любителя. обожнюю дивитися фільми такого типу, де можна самому здогадуватися, що ж відбувається. після перегляду зразу ж пішла дивитися розбір на ютубі, боже який це геніальний фільм!
      однозначно ставлю фільму 10/10
    4. Гість юля
      Гість юля Гість 24 травня 2024 16:02
      Ну важкуватий фільм.. [s]взагалі тема шизофренії не однозначна.. моя думка, все таки, така - не всі шизики це шизики по діагнозу. Як людина віруюча, я вірю, що якийсь процент з хворих шизофренії не є такими, вірю,що це люди в яких присутній дар, якщо це так можна назвати.. дар щось відчувати, передбачувати, щось розуміти,чого ніхто не розуміє.. щось не від миру цього,але воно є і схоже на хворобу.. ну короче..[/s]
    5. serialserial
      serialserial Новачок 14 лютого 2024 20:34
      Взагалі не зрозуміла нічого. Ні сюжету, ні перебігу подій.