Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Леон

Леон

Léon
8.5
18+
    Маленька Матильда живе в неблагополучній сім'ї, де вона нікому особливо не потрібна: мати з сестрою зайняті тільки своєю зовнішністю, батько і зовсім торгує наркотиками, та ще й вплутується в авантюру, яка коштує життя його сім'ї. Матильді везе, її немає вдома, коли жорстокий злочинець на ім'я Стенсфілд приходить і вбиває всіх її рідних. Їй нікуди піти і нема до кого звернутися за допомогою, окрім як до доброзичливого сусіда на ім'я Леон. Але Леон теж не такий простий, як здається: він один з найкращих найманих вбивць. Але Матильду це не бентежить, навпаки, вона одержима ідеєю найняти Леона, щоб той помстився за її сім'ю і вбив Стенсфілда. А поки дівчинка не знайшла гроші на здійснення задуманого, вона сповнена рішучості всюди супроводжувати свого нового друга, який насправді зовсім не так уже й жорстокий.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Леон» / «Леон-кілер» 1994 українською мовою онлайн безкоштовно

    +260 302

    Відгуки (6)
    1. Reyy0569
      Reyy0569 Новачок 22 червня 2024 05:21
      Це просто неймовірний фільм... Ніколи так не закохувалась в персонажа, як в Леона... Актор неймовірно зіграв, всі сцени з ним до мурашок! Хочеться стерти собі пам'ять, щоб знову переглянути цей шедевр. А взагалі, емпати, як вам?) А фінальний саундтрек фільму - скарб. Я закохана назавжди.
    2. SofiBone
      SofiBone Новачок 28 лютого 2024 00:02
      Один з найкращих фільмів. Це той фільм де ідеальна гра акторів, музичне супроводження, сюжет, та просто все. А якщо взяти до уваги, що фільму виповнюється 30 років і графіка тоді була значно гіршою, то можна сказати, що фільм випередив свій час. Дуже рекомендую.
    3. ВованЧіК
      ВованЧіК Постоялець 30 березня 2023 12:30
      Боже! Невже цей фільм може комусь не сподобатися. Це кіно на всі часи.
    4. Гість Роман
      Гість Роман Гість 3 жовтня 2022 01:19
      Глибокий фільм, для тих хто вміє думати та відчувати.
    5. Гість саша
      Гість саша Гість 14 серпня 2022 00:33
      не думала що буде так складно дивитися цей фільм, ставила паузу кожні п'ять хвилин, щоб переварити події