Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Великий куш

Великий куш

Snatch
8.2
18+
    Великий куш — це крадений алмаз, на який хочуть покласти руку видатні особистості кримінального підпілля Лондона. Головному герою Френкі доведеться попітніти, щоб переправити дорогоцінний камінь на американський континент для свого боса. Особливо ускладнює завдання те, що Френкі примудрився вляпатися в історію з підпільним боксерським поєдинком, що дуже погано пахне...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Великий куш» 2000 українською мовою онлайн безкоштовно

    +114 140

    Відгуки (4)
    1. voksus
      voksus Новачок 30 серпня 2024 23:55
      Можливо комусь не сподобається моя реакція, але цей фільм м'яко кажучи середнячок. Перед цим я подивився "Апгрейд" і його заслужено на IMDB оцінили на 7.5, а цей заслуговує максимум 6.0 і то лише тому що на мою думку ця цифра певний психологічний бар'єр. Лише кінцівка трошки покращила півтори години тупої різанини у відсутності сюжету, додала хоч якесь полегшення.
      Просто фільм для певного осередку поціновувачів.
      1. Романейро
        Романейро Частий відвідувач 4 вересня 2024 00:38
        Порівнювати фільм 2018 року з фільмом з 2000 - тупо. Це як порівнювати Моцарта з Авічі. Інші стандарти, технічні можливості, відносність оцінювання. Багато знаєте фільмів того періоду, котрий в 2024 виглядає свіжим і актуальним, а також знятий так, що ще довго не втратить своєї актуальності і буде давати прикурити ще не одному фільму в майбутньому? Це вже без перебільшення класика.
        З іншого боку, хоч мені і подобається "Апгрейд", але сюжет в "Апгрейді" порівняно з цим фільмом - просто примітивний (хоча Ви стверджуєте про відсутність сюжету у "Великому куші" XD Це мене особливо насмішило :D ) І видно ж, що не тільки сценаристи вклали тут немало важкої праці. Тут у кожній площині немає до чого причепитися: режисерська робота, акторська, монтаж, тощо. Все чітко, без води і затягування хронометражу, динамічно, чудовий гумор. І зовсім не треба належати до "певного осередку поціновувачів", щоб оцінити якісний фільм.
    2. Vernus Red
      Vernus Red Частий відвідувач 15 липня 2022 15:12
      Перший фільм в якому, я познайомився з британським гумором та стилістикою. Неймовірний фільм з харизматичними та цікавими персонажами.
    3. riti-tic
      riti-tic Частий відвідувач 22 травня 2022 23:21
      Це один із найкращих фільмів, одного із найкращих режисерів.
      І цим все сказано!