Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Форрест Ґамп

Форрест Ґамп

Forrest Gump
8.8
13+
    З дитинства Форрест трохи відставав у інтелектуальному розвитку від своїх ровесників. Мама хлопчика, бажаючи дати своєму синові хорошу освіту, вирішила спробувати віддати його в звичайну школу. Але директор навчального закладу запевнив жінку, що з таким рівнем «айк'ю», як у її сина, йому краще навчатися в спеціалізованому місці. Приклавши всі зусилля, місіс Ґамп все ж влаштовує свою дитину в звичайну середню школу, але на цьому історія юного Форреста тільки починається...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Форрест Ґамп» 1994 українською мовою онлайн безкоштовно

    +277 293

    Відгуки (10)
    1. _.Ola._
      _.Ola._ Частий відвідувач 21 травня 2024 17:46
      В підлітковому віці фільм дуже припав до душі. Як гарно поєднано серйозні проблеми з простим життям і незлими жартами. Те як просто дивитись фільм захоплює. Я погоджуюся, що після перегляду дуже приємна спустошенність, хоча водночас багато думок про сюжет. Рекомендую, як не любитель комедії. Навіть не знаю, як описати всю ніжність, яку я відчуваю. Мені сподобався ледь не кожен персонаж, особливо його друг-пірат.

      Дивіться під хороший настрій і отримайте хороші емоції
    2. Olena
      Olena Гість 5 січня 2024 20:33
      На фоні "нормальних" людей на цій планеті, людина із синдромом Дауна є справді нормальною.
      Він просто слідував простим істинам гуманності, наперекір всім "нормальним ідіотам", тобто людям. А люди "розумні" проводять життя, в більшості своїй, абсолютно беззмістовно, шукаючи й знаходячи глибокий фальшивий зміст у безглуздих діях інших, не бачачи змісту й цінності свого власного життя, тобто ведуть себе, як справжні ідіоти: війни, вбивства, збочення, зневага, зневіра і т д.
    3. Федір Гампенко
      Федір Гампенко Гість 4 січня 2024 14:10
      Ну це шедевр стовідсотковий!
      Зараз такі фільми вже не знімають. Золота епоха кіно 90х минула.
    4. LenaVolska
      LenaVolska Новачок 26 грудня 2023 07:17
      «Форест Гамп» - моя рятівна паличка навіть у найгірші часи. У цьому фільмі стільки тепла, добра, сенсу і гарної музики, що просто змінює все!
      Якби можна було б стерти пам‘ять, я б обрала свій перший свідомий перегляд «Фореста Гампа», щоб подивитись його знову. Обожнюю!!!!!! 1000/10
    5. Sanya Manson
      Sanya Manson Новачок 6 серпня 2023 00:50
      Ох, стільки було про цей фільм... При цьому, тільки зараз, я все ж вирішив подивитись цей фільм. Звісно, не Термінатор 2, але хороший фільм.