Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Втеча з Шоушенка

Втеча з Шоушенка

The Shawshank Redemption
9.3
18+
    У кінострічці зображуються події, що відбуваються в далекому 1947 році. За часів, коли в Америці процвітають розбої, вбивства і грабежі, в штаті Мен відбувається розгляд справи шановного пана Енді Дюфрейна, який був на посаді віце-президента одного з великих банків. Його звинувачують у тяжкому злочині — жорстоке вбивство дружини та її коханця. Чоловік до останнього продовжує стверджувати, що він цього не робив і не визнає свою провину.

    Суд приймає рішення його посадити, адже всі докази проти Енді, а сам він нічого не пам'ятає. За вироком суду, він отримує довічне ув'язнення в одній з найстрашніших в'язниць того часу — Шоушенк...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Втеча з Шоушенка» 1994 українською мовою онлайн безкоштовно

    +358 402

    Відгуки (10)
    1. anyaaaaa
      anyaaaaa Новачок 20 липня 2024 22:02
      Скільки років минуло, та система з багатіями, що пакують свої гаманці, використовуючи звичайних людей, залишається і досі. Кінець фільму дуже порадував, цілковите задоволення від перегляду.
    2. _.Ola._
      _.Ola._ Частий відвідувач 16 березня 2024 20:58
      Фільм неймовірший. Головний герой цікавий. Сюжет поступово розвивається, однак настрій під час перегляду досить меланхолійний. Сподобався кінець.

      Також я дізналася, що це екранізаціїя Кінга. Тепер хочу прочитати книгу. Якщо цікаво у збірці ''Чотири сезони" є ця повість.
    3. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 11 листопада 2023 17:12
      Чудовий фільм обов'язковий до перегляду. Про сенс життя, надію, сподівання, мрії та справжню дружбу.
    4. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 30 червня 2023 21:57
      Фільм завжди в топі улюблених, передивлялась безліч разів, але завжди сприймається з тим же задоволенням і з тим же спектром емоцій, що і вперше. Рекомендую
    5. ВованЧіК
      ВованЧіК Постоялець 30 березня 2023 12:15
      Шедевр. Кіно-від якого затамовується подих, а очі не можливо відвести від екрану...