Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Родина за хвилину

Родина за хвилину

Instant Family
7.3
13+
    Еллі і Піт Вагнери щасливі в шлюбі, але питання про дітей вони звикли відкладати до кращих часів. Переступивши поріг сорокаріччя, Вагнери вирішують, що час настав. Жалісливий Піт піддається на вмовляння дружини і погоджується усиновити малюка з дитбудинку. Несподівано для самих себе вони вибирають жваву 15-річну дівчинку Ліззі з числа підлітків, яких ніхто не хоче брати. Виявляється, у Ліззі є молодший брат і сестричка, кожен зі своїми травмами і «проблемним» характером. Вагнерам доводиться взяти всіх трьох. Неслухняні діти на чолі з недовірливою Ліззі влаштовують прийомним батькам важке, але веселе життя.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Родина за хвилину» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +152 182

    Відгуки (2)
    1. Гість Владислав
      Гість Владислав Гість 27 травня 2024 02:40
      Хороший фільм. Підходить для сім'ї хоча звіснож там є трохи гострих жартів. Проте сама ідея змушує замислитись над багатьма речами, які стосуються сім'ї. Здається, що ми усі живемо в ілюзії стосунків та близькості, якої насправді немає. Такі фільми можуть допомогти глянути з правельного ракурсу на власне життя і з'являється можливість зробити усе правельно. Рекомендую до перегляду. Дакую авторам, дякую сайту. Мир вам усім.
    2. Аліна3001
      Аліна3001 Новачок 18 травня 2022 18:12
      Мені сподобався. Не супер комедія, бо десь захочется й всплакнути.. Але цікаво, бо гумор якийсь є, Рекомендую дивитися усією сімєю!