Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Емілі в Парижі

Емілі в Парижі

Emily in Paris
6.9
18+
    Американка Емілі з Чикаго несподівано отримує роботу мрії у французькій маркетинговій фірмі. Героїня збирає валізи, залишає свого хлопця і відправляється в місто любові, не знаючи жодного слова французькою мовою. У Парижі Емілі допомагає своєму роботодавцю, який ніколи не користувався соцмережами, відійти від традиційного маркетингу і стати кращими у своїй справі, а також розширити бізнес. При цьому дівчина не забуває і про особисте життя, занурюючись в низку захоплюючих пригод з новими колегами, друзями і коханцями...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Емілі в Парижі» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +4145 6613

    Відгуки (42)
    1. valeria.ch
      valeria.ch Новачок 23 вересня 2024 13:02
      Дійсно дуже гарна казка. Неймовірний Париж та Рим. Все вилизано гарне, приємно дивитись, але особисто мене оця Санта Барбара змушує сильно нервувати, тому цей серіал мене точно не розслабляє :D
    2. Kzseniapolice
      Kzseniapolice Новачок 17 вересня 2024 13:22
      Який чудовий фільм! Легкий, простий, позитивний. Париж - розкішний! І він тут головний герой! Захотілось подорожувати, ходити в ресторани, танцювати, гарно вбиратись! Такі фільми мають прописувати від депресії.
    3. Гість Олеся
      Гість Олеся Гість 15 вересня 2024 21:42
      Легкий красивий фільм. Так, схожий на казку більше через красиві одяг і місця, але таке кіно потрібне для відпочинку і перезавантаження.
    4. Гість Юля
      Гість Юля Гість 14 вересня 2024 20:29
      Перший сезон був найкращим, з кожним наступним сезоном Санта Барбара нервово курить в осторонь… і костюми ніякі в останньому сезоні.
    5. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 14 вересня 2024 20:27
      Це один з найкращих серіалів останніх років для мене. Мода, стиль, складність змін та кохання з усіма видами перепон. Тут і посміятись від душі, і поплакати і просто відпочити. Натхнення неймовірне, знято дуже гарно. Єдиний мінус - у 3 та 4 сезоні одягати головну героїню як досі дурненьку американку вже не розумно. Це наче її особливість, та я б хотіла бачити трансляцію змін у її душі на зміни у її образі. Дуже буду чекати на 5 сезон, який очевидно планують.