Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Віта і Вірджинія

Віта і Вірджинія

Vita & Virginia
5.9
    Англійська письменниця з аристократичного роду Віта Секвілл-Вест підтримує ілюзію благополучного шлюбу з дипломатом Гарольдом Нікольсоном. Їм обом доводиться приховувати від вищого світу та широкого загалу свої одностатеві зв'язки на стороні. Новою одержимістю Віти стає знаменита Вірджинія Вулф — одна з найобдарованіших і найвпливовіших письменниць свого часу, яка теж одружена, та до того ж відрізняється крихкою психікою. Пристрасна та темпераментна Віта спочатку закохується у її творчість, а потім і в саму Вірджинію. Сміливій авантюристці вдається подолати первинну холодність та відчуженість місіс Вулф. Скандалізуючи суспільство, обидві письменниці без оглядки кидаються у заборонений роман, який надихає Вірджинію на одну з її найвідоміших книг.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Віта і Вірджинія» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +24 26

    Відгуки (3)
    1. crazy_chinchilla_spill_the_tea
      crazy_chinchilla_spill_the_tea Частий відвідувач 23 червня 2023 22:39
      якщо забути, що це фільм про улюблену письменницю, то не сумління спокійно дозволяє написати, що це щось посереднє, штучне й примітивне... усе (від стилю зйомки до цих вульгарних музичних вставок) нагадує домашній ролик на ютубі, а не муві про геніальну авторку. якщо закрити очі на постійне відчуття дешевої штучності, то фільм нормальний. але двох годин витраченого часу життя він точно не вартий, якщо, звичайно, не робити щось паралельно... єдине, що тішить, що ці стосунки отримали своє кінематографічне відображення. більше нічого. абсолютно.
    2. Гість Анастасія
      Гість Анастасія Гість 30 листопада 2022 09:44
      Чудова стилістика, настрій фільму і гра персонажів. Плюс в мою колекцію)
    3. Гість єлизавета
      Гість єлизавета Гість 23 серпня 2022 21:25
      це точно тепер одна з найулюбленіших кінострічок. дуже якісно зіграні ролі, круті акторки і актори, прекрасний сюжет, гарна картинка, сенсовні діалоги!!!! безмежно дякую за озвучку!