Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Малюк Джо

Малюк Джо

Little Joe
5.8
    Аліса — мати-одиначка, яка працює у фірмі, що займається селекцією нових гібридів рослин і тварин. Наша героїня є старшим селекціонером, який працює над виведенням невідомих раніше сортів квітів. Аліса виростила абсолютно нову малинову квітку, яка відрізняється не тільки своєю красою, але і лікувальними здібностями. При правильному догляді квітка приносить радість власникові і позбавляє від депресії.

    Незважаючи на жорстку політику компанії щодо нових видів, виведених в лабораторних умовах, Аліса забирає одну квітку в подарунок улюбленому синові на ім'я Джо. Квітка навіть була названа на честь хлопчини — Малюк Джо. Однак у міру розвитку гібридного зеленого вихованця, біолог починає підозрювати, що її творіння не так безневинно, як вона вважала і безпосередньо загрожує здоров'ю її власного сина...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Малюк Джо» 2019 українською мовою онлайн безкоштовно

    +2 18

    Відгуки (1)
    1. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 10 грудня 2020 01:55
      Музикальний супровід просто жахливий: постійно якийсь скрегіт, стук, виття, гавкання, свист, від чого реально болить голова. Якщо автори намагались таким чином створити атмосферу відповідну до сюжету, то це не вдалося: звуки та "музика" дратують і псують сприйняття фільму.