Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Стволи Акімбо

Стволи Акімбо

Guns Akimbo
6.3
18+
    Всі свої дні Майлз проводить на нелюбимій і безперспективній роботі. Життя для нього стало сірим і похмурим, коли хлопець розірвав стосунки зі своєю коханою дівчиною. Саме депресія і байдужість до життя привела його в павутину темного інтернету, де Майлз натрапив на мережеву гру. У ній учасники в реальному часі повинні боротися прямо на міських вулицях, а їх гладіаторські бої стають надбанням громадськості. У гру вступають великі гроші, адже на гравців роблять ставки — не на життя, а на смерть.

    Суть гри в тому, що спочатку вибирається слабший учасник, участь якого заздалегідь вирішена — творці гри роблять його жертовною і всіляко заважають виграти. Для Майлза смертельний марафон став справжньою віддушиною — він дозволив йому забути про всі проблеми і навіть про дівчину. Однак гра перестає бути для нього задоволенням, коли хлопець стає учасником гри, а його колишня кохана виявляється викраденою...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Стволи Акімбо» 2019 українською мовою онлайн безкоштовно

    +54 64

    Відгуки (0)