Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Джентльмени

Джентльмени

The Gentlemen
7.8
18+
    Амбіційний кінодраматург (а взагалі-то — безпринципний шантажист і слизький приватний детектив) Флетчер розповідає сюжет свого майбутнього фільму на основі реальних подій. Це історія великої людини на ім'я Міккі Пірсон, який з нуля створив багатомільйонний бізнес з вирощування і збору нелегального «врожаю». Коли його лиха молодість залишилася позаду, він вирішив стати зразковим сім'янином, передавши справи надійній людині. Охочих більш ніж достатньо, але з'являється камінь спотикання — ціна. А також — принциповість Пірсона, що не йде на поступки. Вороги і зрадники за його спиною починають плести інтриги, його права рука — Реймонд, намагається тримати оборону, а тим часом пронирливий спостерігач Флетчер збирає компромат. Але навіть він не бачить всієї картини і не підозрює, яка готується кульмінація...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Джентльмени» 2019 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1575 1955

    Відгуки (11)
    1. fetiryk
      fetiryk Новачок 13 вересня 2024 15:56
      Готова переглядати цей фільм вчетверте, вп'яте, вшосте...ахах) Атмосфера топ. Від сильних, вольових персонажів, довкола котрих розвивається сюжет, отримую натхнення та задоволення просто спостерігаючи.
      Чудові актори, цікавий сюжет та подача. Сучасний фільм, який гарно відзняли й він заслуговує вашої уваги 100%.
    2. vstark
      vstark Гість 23 серпня 2024 17:57
      Давно про цей фільм чув, але не дивився. Бо думав, що він надто банальний. Через назву в тому числі. А після перегляду він зайняв дуже високе місце в моєму суб'єктивному рейтингу.
    3. Гість Alina
      Гість Alina Гість 26 березня 2024 22:53
      Дуже багато балаканини. Почитала відгуки і вирішила подивитися фільм, але не варто було. Мене вистачило на 50 хв.
    4. ВованЧіК
      ВованЧіК Постоялець 30 березня 2023 00:11
      Гай Річі. І цим все сказано. Не потрібно більше слів... просто насолоджуйтесь фільмом.
    5. Теодор
      Теодор Гість 26 березня 2023 15:06
      100 зі 100,чудовий фільм, неймовірно затягуючий сюжет, фантастичний переклад українською. Гай Річі - майстер своєї справи.