Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Він і вона

Він і вона

Deux moi
6.6
13+
    Головним героям по 30 років. Ремі і Мелані — чергові жертви самотності в мережі. У глобальній павутині перед ними відкривається безліч варіантів супутника життя, але вся ця нескінченність нічого не приносить, крім розчарування і втрати часу. Дівчина вже збилася з рахунку в кількості побачень, а Ремі, як будь-якому хлопцю, складно витягати протилежну стать на реальне спілкування. Так вони знайдуть одне одного, втомлені від пошуків і непотрібних зустрічей...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Він і вона» 2019 українською мовою онлайн безкоштовно

    +36 44

    Відгуки (3)
    1. Anna K
      Anna K Новачок 7 вересня 2024 22:07
      Чудовий фільм. Спокійний, повільний, меланхолійний. Дуже добре передає емоції, самотність, стан. Коли в мене все ж добре, нема на що жалітись. Але чомусь проблеми зі сном, панічні атаки. Чудово розумію героїв, сумувала разом з ними. І разом з ними ніяковіла й посміхалась укінці фільму.
    2. Міра
      Міра Гість 25 жовтня 2023 17:13
      Фільм-роздум, фільм реальність.
      Події розгортаються повільно, як і пошук себе. Віра, Надія, Любов. Фільм про це. А ще, про щимливу самотність. Є над чим замислитися.
    3. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 6 січня 2022 20:12
      Чудовий фільм. Він про двох людей у яких є проблеми. Вони їх вирішують, а вже потім знаходять любов.