Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Амундсен

Амундсен

Amundsen
6.2
    Експедиції на Північний полюс здійснювалися і до Руаля Амундсена, проте саме його відвідання географічного полюса Землі стало першим. А це лише одне з численних досягнень дослідника, на рахунку якого не тільки ряд навколосвітніх подорожей, а й рекорд по відвідуванню Північного і Південного полюсів. Руаль став першою людиною, який зумів це зробити, хоча в дитинстві ніхто не припускав, що зарозумілий і мовчазний хлопчик зможе досягти таких висот. Головний герой біографічної стрічки любив природу і мріяв про подорожі, але це найпоширеніші мрії серед підлітків. Амундсен став одним з небагатьох, хто зміг повністю реалізувати свої бажання. Його перші подорожі складно назвати вдалими, було багато труднощів, але герой ні разу не здавався і не відступав, завдяки чому домігся успіху...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Амундсен» 2019 українською мовою онлайн безкоштовно

    +23 25

    Відгуки (1)
    1. Легіонер
      Легіонер Гість 26 квітня 2024 20:57
      Картина з розряду мотиваційних і пізнавальних, про дійсно великих людей, що йдуть до своєї мети через труднощі і перешкоди.