Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сонцестояння

Сонцестояння

Midsommar
7.1
18+
    Фолк-хоррор розповідає про шалений язичницький культ, з яким доведеться зіткнутися студентам, які приїхали в маленьке шведське село напередодні літнього сонцестояння. Дені — осиротіла нещасна дівчина. Друзі давно вмовляють її хлопця Крістіана розлучитися з коханою. На літніх канікулах молоді люди збираються відправитися у шведську глибинку. Дені напрошується з ними. Гостям належить взяти участь у великому костюмованому святкуванні, присвяченому літньому сонцестоянню. Правда ніхто не спромігся попередити, які ролі їм наперед визначено. Головним героям доведеться зіткнутися з чимось невідомим, де потрібно буде боротись за своє життя...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Сонцестояння» 2019 українською мовою онлайн безкоштовно

    +165 637

    Відгуки (29)
    1. manonat
      manonat Новачок 16 липня 2024 22:10
      обожнюю цей фільм! передивилася його разів пʼять. деякі кажуть що, у фільмі немає сенсу, але як на мене це не завжди важливо. особливо коли атмосфера на рівні!
    2. murchikstudio
      murchikstudio Гість 9 липня 2024 00:50
      У фільмі немає сенсу. Сценарій придумується на ходу, обгрунтованої відповіді немає (навіть візуальної), чому саме так відбувається - тому що така традиція. Герої без характеру, а перші 20 хвилин фільму взагалі нічого не пояснюють, її можна не дивитися, це ніяк не вплине на сприйняття сюжету. Дуже нудний фільм, мабуть чиясь курсова. Хорор полягає у жахливому сценарії з величезними сюжетними дірками. Рівень серіалів з Інтеру. Не рекомендую.
    3. МР
      МР Гість 22 травня 2024 20:51
      Нарешті щось свіже і цікаве. Оператор, режисер, актори та сценарист - всі молодці! Єдине що легені якщо «дістають» то вони вже не «дихають». А так то дуже повчальна і багатоярусна історія. Маминим бубочкам, яким кіно видалось «беззмістовним», «абсурдним» і «незрозумілим» будь ласка, «Месники» ваш максимум, не відволікайтесь.
    4. ...
      ... Гість 5 квітня 2024 23:34
      Якщо ви вирішили, що хочете подивитися цей фільм - значить вас ввели в оману круті відгуки пр це кіно. Не витрачайте свій час на це чудо. На мою скромну думку це абсолютно беззмістовний та абсурдний фільм. Подивіться краще колекціонера)
    5. Sirikcat
      Sirikcat Новачок 12 березня 2024 22:09
      Фільм не сподобався. Дуже нудний. Гарні відгуки і жанр жахи/трилер зацікавили. А по факту, годину дивишся і чекаєш нарешті чогось ....а потім другу годину дивишся, як відбуваються дивні бридкі події, які дуже тупо закінчуються.. і все. Дарма витрачений час.