Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


За п'ять кроків до кохання

За п'ять кроків до кохання

Five Feet Apart
7.2
13+
    Чи може людина уявити собі любов без дотиків? Звичайно ж, ні, адже справжні почуття вимагають фізичної близькості на підсвідомому рівні. До коханої людини хочеться торкатися якомога частіше, щоб відчувати тепло його тіла. Головні герої фільму «За п'ять кроків до кохання» закохані, але вони не можуть дозволити собі навіть зовсім трохи дотиків. Перед молодими людьми поставлено чітку умову — триматися як мінімум в метрі один від одного. Всьому виною фіброз. Щоб не «підчепити» бактерії, їм забороняється підходити до інших людей ближче ніж на метр. Відсутність близького контакту змушує закоханих мучитися. Однак неможливість доторкнутися не здатне зруйнувати справжні почуття. Недоступне вабить, і зараз закохані розуміють це як ніхто інший. Що ж станеться, якщо одного разу головні герої вирішать порушити головні умови? Кожен день їх почуття міцнішають, а разом з ними руйнуються всі бар'єри — фізичні та підсвідомі. Всього лише один метр здається парі величезною прірвою, яку не можна подолати навіть за тисячу кроків. Але що якщо ця прірва є психологічною перешкодою, про яку не потрібно думати? Рано чи пізно дотик відбудеться, після чого уявлення героїв про любов назавжди зміниться.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «За п'ять кроків до кохання» 2019 українською мовою онлайн безкоштовно

    +229 269

    Відгуки (6)
    1. Juli333
      Juli333 Новачок 7 вересня 2024 00:30
      Щойно подивилась цей фільм, вперше. Був настрій поплакати, цей фільм чудово підійшов. Мій чоловік вже майже 3 роки на війні, без відпусток. І тепер як ніколи відчувається важливість дотиків, поцілунків, обіймів та просто змоги бути поруч. Фільм чудовий! В якийсь момент просто поставила на паузу і ревіла хвилин 10, бо мені це було потрібно. Якщо хтось шукає фільм саме для таких цілей - тоді однозначно рекомендую. І навіть якщо немає бажання поплакати, все рівно фільм рекомендую - бо він чудовий!
    2. Andrew
      Andrew Гість 4 січня 2024 23:47
      Чесно кажучи, після фільму було важко навіть підійти до рідної людини, не те що доторкнутися, дуже захоплює увагу, ніби сам опинився у цій ситуації.
    3. Ren
      Ren Новачок 2 грудня 2023 15:48
      Чудовий фільм. Неможливо підібрати слова, щоб описати всі ті почуття та ємоції, що викликає фільм. Справжнє жертовне кохання. Безперечно один з моїх фаворитів.
    4. sofia.salvatore
      sofia.salvatore Новачок 11 серпня 2022 15:17
      Фільм вартий перегляду він показує наскільки важливі дотики і кохання. Особисто мене він дуже зачіпив за душу. Чесно я так давно не плакала.
    5. Dragon_Kion
      Dragon_Kion Частий відвідувач 13 липня 2022 02:11
      Як і попередній коментатор я пустив сльозу. Фільм змушує задуматися над як важливо обіймати близьких, друзів та коханих..