Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ритм-секція

Ритм-секція

The Rhythm Section
5.4
18+
    Життя Стефані перевертається після того, як вся її сім'я гине в авіакатастрофі, яка була кимось підлаштована. Те, що відбулося змінює дівчину, вселяючи в неї спрагу правосуддя. Її головною метою стає з'ясувати, хто підстроїв катастрофу. Раз по раз змінюючи образи, Стефані йде по сліду вбивць своєї сім'ї. Але за численними перетвореннями дівчина не помічає, як втрачає власну особистість.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ритм-секція» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +12 18

    Відгуки (2)
    1. Наталі_К
      Наталі_К Гість 23 липня 2024 10:31
      Погоджуюся, що бойовик десь на трієчку. Є прогалини в сценарії, деякі шматки незрозумілі та наче відірвані один від одного. Тим не менш, сподобалось, що героїня дуже реалістична. Не якась там Солт чи Вибухова Білявка, яка одним помахом руки розкидає усіх супротивників. Тут у героїні не все виходить, а дещо взагалі не виходить, але попри це вона йде до своєї мети.
      Не сподобалась атмосфера фільму. Він наче знятий в стилі нуар чи неонуар. Атмосфера настільки гнітюча та депресивна, що я ледве пересилила себе дивитися фільм. Розумію, це для того, аби показати трагедію головної героїні, але замість співчуття героїня більше бісила інертністю. Персонаж Джуда Лоу якийсь невиразний, якщо хочете дивитися фільм заради нього, то не варто.
    2. Гість Валерій
      Гість Валерій Гість 9 вересня 2021 13:37
      Бойовичок на тверду 3ку, один раз можна подивитись і забути