Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Убивства з листівками

Убивства з листівками

The Postcard Killings
5.8
18+
    Одного разу поліцейський з Нью-Йорка Джек Кенон отримує трагічне повідомлення: його дочка і зять були вбиті невідомим під час свого медового місяця в Римі. Втрата близької людини дійсно підкосила Кенона, але він бере себе в руки, щоб зловити вбивцю. Адже серійний маніяк продовжує свою подорож по європейських столицях, і перед кожним вбивством відправляє листівку з цитатами творів Шекспіра.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Убивства з листівками» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +77 85

    Відгуки (2)
    1. sayberberck
      sayberberck Новачок 29 липня 2024 21:02
      Аналіз:
      а) Атмосфера: Фільм створює напружену атмосферу, використовуючи європейські локації для підкреслення міжнародного характеру злочинів.
      б) Акторська гра: Джеффрі Дін Морган переконливо грає роль детектива, що бореться з особистою трагедією та професійними викликами.
      в) Сюжетні повороти: Історія має кілька несподіваних поворотів, які тримають глядача в напрузі.
      г) Візуальний стиль: Режисер використовує контрастні кольори та похмурі пейзажі для створення відповідного настрою.
    2. Гість Iryna
      Гість Iryna Гість 12 вересня 2021 16:33
      Доволі непоганий фільм у жанрі психологічного трилера з елементами детективного розслідування. Динамічний розвиток сюжету, несподівані повороти, нетривіальна розв'язка. В основі фільму жахливі трагічні події, але після його перегляду не залишається депресивного осаду і відчуття безнадії. Повчальна історія, в цілому.