Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Емма.

Емма.

Emma.
6.7
7+
    Молода, чарівна і надзвичайно багата Емма впевнена, що ніколи не вийде заміж. Однак в той же час дівчина вважає себе знавцем людських душ і намагається влаштувати особисте життя своїх подруг. Одного разу вона знаходить ідеального чоловіка для приятельки Гаррієт, але чоловік закохується в саму Емму. Не роздумуючи, дівчина відмовляє йому, але тепер для Гаррієт потрібно знайти нового нареченого. Емма вирішує звести подругу зі своїм новим знайомим, проте події знову набувають несподіваного повороту.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Емма.» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +344 422

    Відгуки (5)
    1. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 28 липня 2023 12:24
      Дуже сподобався фільм! Дивилася всі екранізації Емми і в кожній є свої +/- починаючи з підбору акторів і закінчуючи їх грою.
      Але в цій екранізації мені сподобалося кохання між головними героями, я їм повірила і хоча згодна - містер Найтлі у виконанні Фліна вийшов занадто закоханим і романтичним на відміну від екранізації з Бекінсейл і Гарай, але це як раз мені і відгукнулося в цьому фільмі.
      Як завжи є промахи з потраплянням в образ: Гарієт мала б бути білявою красунею, а місс Бейтс - наївою, недолуго-смішною леді, що викликає жалість, Френк Черчіль - красунчик серцеїд. Але промашки з кастингом є в кожній екраніфзації, що, на мій погляд, зовсім не впливає на сприйняття фільму.
      Не дивлячись на те що єкранізація з Бекінсейл має, як на мене, найкращий підбір акторів - вона менш за все мене зачепила.
      Мій вердикт - Емма 2020 дуже приємно мене вразила і хоч екранізація з Пелтроу залишається моєю фавориткою, цю я без вагань ставлю на друге місце. Все завдяки емоціям які вона мені подарувала, прекрасною операторською роботою, незрівнянними костюмами і взгагалі якимсь зефірно приємним післясмаком.
    2. гість007
      гість007 Гість 29 червня 2023 18:41
      звичайно з книгою взагалі не порівняти. фільм сируватий, багато сцен вирізано. тому після прочитаної книги взагалі не цікаво дивитися(
    3. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 28 липня 2022 23:09
      Все ж таки моя найулюбленіша версія екранізації Емми залишається та, що з Кейт Бекінсейл та Марком Стронгом)
    4. Boris Rey
      Boris Rey Частий відвідувач 9 листопада 2021 00:32
      Один з найкращих фільмів та екранізацій художньої книги з неперевершеною Анею Тейлор-Джой!
      Дуже шкода, що ніяка з наших студій не продублювала перший фільм у якому вона дебютувала, я про "Відьму" (2015)
    5. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 18 червня 2021 18:59
      Тепер це один з моїх улюблених фільмів. Нарівні з Гордість і упередження