Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Секрет

Секрет

The Secret: Dare to Dream
6.5
7+
    Овдовіла Міранда Веллс — працьовита мати трьох дітей, яка зазнає серйозних фінансових труднощів. Міранда управляє рибним рестораном в Новому Орлеані і намагається розібратися з боргами, але грошей не вистачає навіть на такі прості радощі життя, як піца. Міранда зустрічається зі своїм начальником Таком, але ці відносини приносять їй більше стресу, ніж радості.

    Коли сильний шторм пошкоджує дах в будинку Міранди, у жінки не знаходиться грошей на ремонт. Несподівано доля зводить її з загадковим професором Бреєм Джонсоном. Брей допомагає Міранді з лагодженням даху і стає другом Веллс. Його присутність, підтримка і поради допомагають родині об'єднатися і по-іншому подивитися на життя.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Секрет» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +225 245

    Відгуки (9)
    1. Neti
      Neti Постоялець 27 липня 2024 03:36
      Гарний, добрий фільм, який спонукає творити добро та мислити позитивно. Хоча я не любитель Холмс, бо вона занадто кривляється. Та історія гарна вийшла.
    2. N_Sh
      N_Sh Постоялець 22 липня 2024 18:29
      Чудовий фільм, легкий, приємний, а ще й змушую замислитися про те, що думки матеріальні, тобто «про що думаємо, тим і стаємо», а ще що справжнє диво існує, якщо в нього вірити!) Фільм для піднесення настрою та душевного спокою. Рекомендую! Озвучка українською прекрасна, ще й актори чудові.
    3. Snezhana96
      Snezhana96 Частий відвідувач 25 червня 2024 20:48
      Даний фільм є легким для перегляду, переглядаючи його не виникає такого званного навантаження на мозок. Тобто переглядаючи його можна розслабитися після важкого дня. Хоч банальна історія, але у ньому є щось таке, що відрізняє від усіх інших фільмів. Кожний глядач, знайде, те що відрізняє від багатьох інших фільмів, але однозначно, скажу те, що фільм на один раз, як для мене.
    4. Діма М
      Діма М Частий відвідувач 16 червня 2024 18:54
      Ох вже ці історії де люди знаходять кохання всього життя за 5 днів... Але якщо хочеться подивитися щось наївне і добре, то чому б і ні.
    5. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 3 квітня 2024 18:45
      Приємний фільм до перегляду. Якщо в житті все пішло шкереберть ,дає надію на краще. Легко і цікаво дивитись.