Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Чаклунство: Спадок

Чаклунство: Спадок

The Craft: Legacy
4.6
13+
    Дівчинка-підліток Лілі разом із матір'ю переїжджає до будинку свого майбутнього вітчима — самотнього батька трьох синів. Перший же день у новій школі приносить їй статус ізгоя. Зате три найнепопулярніші дівчини в класі одразу пропонують Лілі свою дружбу. Крім чужих глузувань, їх згуртовує одне таємне заняття — чаклунство. Щоправда, сила відьом не розкриється повністю, допоки не буде сформовано ковен із чотирьох учасниць. Лілі виявляється тим самим відсутнім елементом мозаїки, і тепер новоявлені відьми здатні провчити тих, хто мав необережність їх образити.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Чаклунство: Спадок» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +142 254

    Відгуки (4)
    1. Гість Олена
      Гість Олена Гість 7 вересня 2024 23:21
      Фільм на один раз. Сюжет не поганий, але трохи не зрозумілий. Щось вони з магією наплутали. [s]Втянули дівчину в чаклунство, використовували його для своїх потреб, але коли головна героїня приворожила хлопця, посипалися обвинувачення та заборони. Звідки юна відьма може знати, що заборонено повторно накладати закляття на людину? Вона три дня, а може лише неділю як дізналась про свою силу.[/s] Закінчення таке начебто буде продовження.
    2. Авіана
      Авіана Гість 18 липня 2023 16:25
      Порівнючи з фільмом "The craft" 1996 року видання, то можна прийти висновку, що картину трішки підлатали, намагалися вирівняти сюжетну частину, постарались над розкриттям особистості кожного героя, більш пом'якшили сюжет чим звузили коло переглядів до підліткового віку.

      Фільм непоганий, спрямований на вузьку аудиторію, але на один раз.
    3. Vas666
      Vas666 Новачок 5 липня 2022 13:40
      Якщо б це був серіал..... то було б супер) підлітковий серіальчик.... а як фільм таке собі) для 10+
    4. ольга Черри
      ольга Черри Новачок 8 червня 2022 19:04
      Щось не фантан! На один раз можна глянуть... Але не такий щоб поставити вподобайку, чи на впаки...