Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Погань

Погань

Fleabag
8.7
18+
    Головна героїня серіалу, відома глядачам як Погань, веде нерозбірливе і необтяжене життя в сучасному Лондоні. Дівчині близько тридцяти, вона працює у власному кафе, регулярно заводить швидкоплинні інтрижки, лається з родичами і намагається впоратися з пережитою трагедією. Не так давно вона втратила близьку подругу, через що відчуває самотність і почуття провини. Печаль втрати перетворюється в гнів, який вона зганяє на всіх, хто намагається якось їй допомогти. Дівчина розуміє, що заплуталася в житті, але не знає, як пробачити себе за минулі помилки...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Погань» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +758 930

    Відгуки (36)
    1. Гість Яна
      Гість Яна Гість 8 травня 2024 02:20
      подивилася 2 сезони на одному диханні за один день. моє серце тепер розбите... я так надіялась на happy end.
      проте я все ж таки в захваті від серіалу, від акторів, від хімії між ними. )
    2. ІМХО
      ІМХО Гість 7 березня 2024 17:20
      такий формат - це, мабуть, не моє, але додивилась і розумію чому багатьом так подобається. моментами дуже тяжкий, і, на жаль, дуже життєвий. сестра головної героїні просто тіпікал, якщо б це було в житті, то через деякий час її чоловік обов'язково зрадив би її і та б сказала "а моя сестра мене попереджала, я йому все віддала, а він..." ))))
    3. логін1111
      логін1111 Новачок 30 грудня 2023 10:41
      Безоціночно по відношенню до ГГ: серіал дуже якісний, талановито зроблений. Мабуть, найкраще розказана історія за останні 10 років. Все як я люблю: немає поганих і хороших. За цим цікаво спостерігати. Ну і, звісно, священник - то краш.
    4. brislavska
      brislavska Частий відвідувач 2 грудня 2023 12:56
      Чудовий серіал, що змушує і сміятися і плакати. Головна героїня може спочатку відштовхувати, деякі вчинки можуть здаватися дивними, але згодом, з розкриттям персонажу, ти розумієш чому вона вчинила так чи інакше. Вона, можливо, не найкраща людина, але вона намагається навчитися жити, навчитися взаємодіяти з людьми. Як і всі люди, помиляється і потім вчиться жити з наслідками своїх дій. Моментами, хочеться обійняти її сказати, що все буде добре, бо вона здається безкінечно одинокою людиною.

      Найціннішою для мене, в цьому серіалі, була взаємодія сестер, еволюція їх стосунків. З рідними буває складно, але важливо навчитися приймати одне одного.
    5. Гість Анастасія
      Гість Анастасія Гість 21 листопада 2023 16:38
      Це просто геніальний серіал, скільки важливих тем та надзвичайно життєвих персонажів. А персонаж священика то любов))) Хто пише, що все нереальне та нежиттєве, шановні, у вас дуже 'правильне життя" (
      1. ratatat
        ratatat Постоялець 5 грудня 2023 22:42
        мої відтуальні оплески Вам та Вашому "неправильному життю" *)