Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Останній кандидат

Останній кандидат

Designated Survivor
7.4
7+
    В історії США відбувається безпрецедентний випадок теракту, внаслідок якого знищується будівля Капітолія, а під його уламками гинуть майже всі урядовці. Згідно з порядком наступності президентства, новим главою держави має стати Том Кіркман, що обіймає посаду міністра житлового будівництва та міського розвитку, який негайно береться під охорону секретною службою, доставляється до Білого дому та приводиться до присяги. Чоловік, спочатку не готовий до такої відповідальності, бере себе в руки, щоб згуртувати націю у скрутну годину і викрити змовників.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Останній кандидат» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +124 200

    Відгуки (9)
    1. svyatenko
      svyatenko Новачок 15 травня 2024 21:34
      Дивіться, якщо хочеться чогось стовідсотково американського, коли захоплює подих від величі нації, підбираються сльози при промові президента і все закінчується впевненістю, що нові виклики ми теж подолаємо. Переглянула тільки перший сезон, однозначно повернуся, коли скучу за чимось подібним, де у кожній задачці є правильне рішення і добрі хлопці виграють обов'язково. Динамічно, барвисто, професійно і малореалістично. Я б назвала це відпусткою від реального життя.
    2. Гість Iryna
      Гість Iryna Гість 24 жовтня 2023 20:41
      Фантасмагорично! Динамічно, насичено найрізноманітнішими подіями: драма, зрада, шпигунство, заколот, постійні загрози, небезпека... Не думала, що в політиків таке перенасичене життя. Дивіться, і пишіть свої відгуки.
    3. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 19 червня 2023 11:11
      Серіал доволі прагматичний суть якого що у новому світі кожна країна сама в більшості має вирішувати свої проблеми. Америка уже не хоче воювати напряму за океаном. Бо в них достатньо своїх проблем. Події в Україні сьогодення і те як вони показані у серіалі натякають на те що американцям Україна далеко не на першому місці, тож треба думати за себе самим. В цілому серіал продуктивний є над чим задуматись!
    4. Аліса
      Аліса Гість 3 квітня 2021 20:58
      Дякую за професійну, якісну озвучку! Головний герой нагадує ідеологічно правильного керівника періоду ''розвиненого соціалізму'' в СРСР... Але цікаве порівняння їх демократичних принципів і наших в сьогоденні....
    5. Гість Юрій
      Гість Юрій Гість 7 лютого 2021 17:44
      Дуже вже ідеальний головний герой. Повна протилежність Андервуду з "Карткового будинка".