Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Підпільна імперія

Підпільна імперія

Boardwalk Empire
8.6
18+
    Сюжет кримінального телесеріалу «Підпільна імперія» розгортається в 20-і роки минулого століття, навколо міста Атлантик-Сіті, що став згодом великим гральним центром.
    На дворі 1920 рік, в Америці ось-ось вступить в силу «Сухий закон». Само собою така подія не могла залишитися непоміченою, і багато хто вирішує нажитися на підпільній торгівлі алкоголем. Не виключенням стає Енох «Накі» Томпсон — скарбник Атлантик-Сіті, і за сумісництвом головний кримінальний авторитет міста, що має величезну кількість зв'язків у політичних верхах.
    Однак він не єдиний, хто хоче розбагатіти на новому промислі. У числі охочих виявляються гангстери з Чикаго і Арнольд Ротштейн, великий підприємець з Нью-Йорка, не остання людина в єврейській мафії. Між злочинцями починається справжнісінька війна, адже кожен з них хоче організувати свою власну підпільну імперію...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Підпільна імперія» 1, 2, 3, 4, 5 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +74 84

    Відгуки (1)
    1. masanchick
      masanchick VIP 19 вересня 2020 14:38
      Краще пізно чим ніколи, за 10 років серіал забувся можна і передивитися тепер в чудовій українській озвучці)