Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ім'я Рози

Ім'я Рози

The Name of the Rose / Il nome della Rosa
6.9
    Події серіалу відбуваються в Італії в 1327 році. У розташований в північно-західній частині країни монастир прибуває високопоставлений священнослужитель в супроводі послушника. Вільгельм Баскервільський прибув сюди, щоб підготувати все до майбутніх переговорів між главою католицької церкви і представником ордена, визнаного Римом єретичним. Однак гостям монастиря припадає відхилитися від наміченого плану, оскільки в його стінах відбувається жорстоке вбивство. Тепер їм в терміновому порядку доведеться розібратися в події і знайти винних. Однак монах і його послушник навіть не підозрюють, з якими таємницями їм доведеться зіткнутися...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Ім'я Рози» українською мовою онлайн безкоштовно

    +72 92

    Відгуки (8)
    1. Olesia Ihnatenko
      Olesia Ihnatenko Гість 8 травня 2023 08:49
      Класний фільм!!! Трохи наївний, але основна ідея про те, як перекривлюються і приховуються прості речі заради божевільних ідей, крута.
      Хтось порівнював з іграми престолів. Гадаю, шо цей фільм цікавіший.
    2. Гість Наталя
      Гість Наталя Гість 17 квітня 2023 21:12
      Дуже гарно знятий, атмосферний серіал. Як на мене, сюжет більш розкритий у порівнянні з фільмом 1986 року. Звичайно, 8 серій дають можливість розгорнути історію... Мені подобається. Маємо більше часу насолоджуватися історією.
    3. Констянтин
      Констянтин Гість 31 жовтня 2022 21:27
      Бачив нижче коментар, що книжка у рази краща. Можливо. Я її не читав. А серіал дуже сподобався.
      Атмосфера 10
      Сюжет 10
      Персонажі 9
      Філософія 9
      Наскільки розумію: в книжці позиція католиків і францисканців змальована більш рівно. Бо тут католиків зобразили виключно поганими, і їх ідеї теж в такому світлі.
      Один із найкращих серіалів, що я бачив. Історичне тло виважене дуже грамотно. Тільки довго,десь тільки на четвертій серії, я зміг знайти це протистояння католиків і францисканців у історичній літературі. Якщо хочете знайти,то забивайте в інеті не 1327,а 1322. Це якраз Францисканський капітул в Паруджі. І вже від нього можете рухатись.
    4. 1
      1 Гість 29 березня 2022 21:40
      що в результаті історії? [s]прийшли дядьки в абатство "в пошуках правди". в результаті спалили найбільшу бібліотеку та абатство. а потім пішли світом "вчити заблудші душі".[/s]
      прямо як наші політики-реформатори.
    5. М
      М Гість 5 квітня 2021 21:31
      Подивився дві серії - майже не якого спільного з книгою Еко. Дуже дуже ніяке кіно. Палко не рекомендую