Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Спецпризначенці

Спецпризначенці

S.W.A.T.
7.2
16+
    Лос-Анджелес — це не тільки батьківщина і оселя голлівудських суперзірок і гламуру, але і неймовірно небезпечне місто з рівнем злочинності, який зашкалює. Добре, що є браві і відчайдушні хлопці — спецпризначенці — які готові в будь-який момент стати на захист закону, порядку і справедливості, навіть якщо для цього доведеться ризикувати власними життями. Вони — останній оплот і надія мегаполісу в протистоянні зі злочинністю... В епіцентрі подій телесеріалу виявився головний герой на ім'я Даніель Гаррельсон. Він — лейтенант підрозділи спецназу. Начальство доручило хлопцеві стати на чолі загону високопрофесійних бійців, які не знають жалості і сумнівів, і завжди доводять будь-яку місію до кінця. Разом їм належить працювати в неблагополучному районі, в якому народився і виріс Даніель. Герою доводиться нелегко, адже там у нього безліч друзів, принципи яких серйозно відрізняються від тих, що сповідує Гаррельсон. Для них будь-який поліцейський і представник правопорядку — ворог. Так що, Даніель змушений маневрувати між відданістю своїм братам і сестрам в блакитній уніформі, і друзям дитинства з їх «вуличною філософією». Однак рано чи пізно настає кризовий момент і довіру доводиться перевірити на ділі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Спецпризначенці» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +252 326

    Відгуки (5)
    1. Гість Володимир
      Гість Володимир Гість 7 червня 2021 23:02
      Дуже класний серіал!!! Жаль що тільки перші два сезони перекладені ((
      Чекати у на наступні сезони!)
    2. Viking
      Viking Гість 23 січня 2021 16:26
      Якби не було збоченки - було б краще.
      1. Гість Олександр
        Гість Олександр Гість 17 травня 2021 18:52
        Я гетеросексуал. Але мені цікаво про них почути аналог як вони мислчть, бо такі люди є і це їх вибір! Сексу в совку також не було, а діти звідкісь то бралися.... доки є несприйняття і заборона, доти ми й будемо вірити в те, що їх не існує! Чи ви боїтеся перейти на їх сторону і вас не приймуть?))
    3. Shazaaam
      Shazaaam Новачок 15 жовтня 2020 21:37
      Цікавенький серіал, окремий респект за ешн-сцени.
    4. Тетяна
      Тетяна Гість 23 вересня 2020 18:41
      Після серіалу "мислити як вбивця" це мій другий улюблений серіал. Цікавий сюжет. Чудова гра акторів. Захоплюючі пригоди.